Facebook Pixel "Πέρυσι δεν έπαιξε, έχει προβλήματα τραυματισμού - Δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ"!
| 2017-06-19 17:41:00

"Πέρυσι δεν έπαιξε, έχει προβλήματα τραυματισμού - Δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ"!

"Πέρυσι δεν έπαιξε, έχει προβλήματα τραυματισμού - Δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ"!

Απίστευτες ατάκες για τον Ντοριάν Λεβέκ που υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο στον Δικέφαλο! "Για μπακ απ μπορεί να είναι καλός, αλλά για πρωταθλητισμό δεν κάνει"!

Λύση που εμπεριέχει ρίσκο για τον ΠΑΟΚ χαρακτήρισε τη μεταγραφή τού Ντοριάν Λεβέκ ο Χρήστος Στεργίου, άριστος γνώστης τού γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο δημοσιογράφος τής εφημερίδας King Bet αποκάλυψε το μόνιμο πρόβλημα τραυματισμού που ταλαιπωρεί τον παίκτη, το γεγονός δεν εξελίχθηκε όσο μπορούσε ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ότι στον Δικέφαλο ψάχνει την ευκαιρία για να αποδείξει ότι δεν είναι τελειωμένος.

"Φέτος δεν έπαιξε καθόλου, αυτή είναι βασική παράμετρος. Είναι παίκτης που έχει ταλέντο, αλλά έμεινε πίσω λόγω τραυματισμών και δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ σε ομάδα πρωταθλητισμού. Το θετικό είναι ότι είναι δυνατός αμυντικά, σταθερός και σε αυτή την περίπτωση ο ΠΑΟΚ δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Δεν είναι Βραζιλιάνος μπακ, που θα πάρει όλη την πλευρά. Κρατάει τη θέση του, είναι τακτικά σωστός, δεν θα κάνει υπερβολές στο επιθετικό παιχνίδι, ούτε είναι ιδιαίτερα φαντεζί. Ένας κλασσικός Γάλλος μπακ", μας είπε αρχικά ο Χ. Στεργίου και συμπλήρωσε για την εικόνα του:

"Ξεκίνησε την καριέρα του, όπως πολλοί Γάλλοι ποδοσφαιριστές, ως ταλέντο. Αλλά δεν εξελίχθηκε ποτέ όσο έπρεπε και δεν χτύπησε ποτέ την πόρτα ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό. Θεωρώ ότι ψάχνει να ξεκινήσει ξανά την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, μετά από μία κακή σεζόν. Να αποδείξει ότι δεν τελείωσε ως ποδοσφαιριστής".

Μπορεί να αγωνιστεί σε άλλες θέσεις, πλην αυτής του αριστερού μπακ;

"Σπάνια έχει αγωνιστεί στην καριέρα του ως δεξιός μπακ, ενώ έχει δοκιμαστεί και ως στόπερ. Αλλά ήταν λύση ανάγκης, γιατί δεν είναι στόπερ".

Σε 7 χρόνια στην Γκινγκάμπ έχει 115 συμμετοχές, κάτι που δείχνει ότι δεν ήταν βασικός ποδοσφαιριστής. Σωστά;

"Είναι λίγες οι συμμετοχές για δύο λόγους: Ο πρώτος είναι ότι την τελευταία σεζόν, φέτος δηλαδή, έκανε μόλις δύο συμμετοχές και ο δεύτερος λόγος είναι ότι δεν υπήρξε σεζόν χωρίς να προκύψει τραυματισμός. Και λέω τραυματισμός, γιατί (αν και δεν είμαι γιατρός) το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί είναι ένα και συγκεκριμένο, στον αστράγαλο. Φέτος είχε λίγες συμμετοχές αφενός γιατί είχε ξανά πρόβλημα με τον ίδιο τραυματισμό, αφετέρου η Γκινγκάμπ είχε πάρει δανεικό από την Μπενφίκα τον Μαρσάλ, που είναι αριστερός μπακ και βγήκε παιχταράς. Έκανε εκπληκτική χρονιά, πήρε τη φανέλα του βασικού στο σπίτι και ο Λεβέκ δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής".

Θεωρείς ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ, που είναι ομάδα πρωταθλητισμού;

"Έχει κάνει πρωταθλητισμό όταν η Γκινγκάμπ ανέβηκε από τη δεύτερη κατηγορία τού γαλλικού πρωταθλήματος στην πρώτη, έχει αγωνιστεί σε ευρωπαϊκά Κύπελλα, αλλά δεν έχει δοκιμαστεί σε επίπεδο τέτοιου τύπου πρωταθλητισμού. Για εμένα ο Λεβέκ είναι πρώτης τάξης λύση αν αποφασίσει ο ΠΑΟΚ να φτιάξει δυο ισάξιες 11άδες, λόγω των πολλών αγωνιστικών υποχρεώσεων που θα έχει, κι ο Λεβέκ να είναι η λύση της 11άδας του πάγκου. Μπορεί να γίνει καλό μπακ απ του Λέοβατς, αλλά δεν είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Στη λογική να δημιουργήσει βάθος στον πάγκο, είναι μια πολύ καλή κίνηση. Αν τον πήρε όμως για να γίνει βασικός και να πει ότι χτίζει την αριστερή πλευρά του από αυτόν, έχει ρίσκο και θεωρώ ότι δεν είναι κίνηση πρωταθλητισμού".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags