Facebook Pixel Θα είναι αυτός η "μεταγραφή" του ΠΑΟΚ για την επίθεση; "Έρχομαι αν με θέλουν"!
| 2017-06-19 21:46:00

Θα είναι αυτός η "μεταγραφή" του ΠΑΟΚ για την επίθεση; "Έρχομαι αν με θέλουν"!

Θα είναι αυτός η "μεταγραφή" του ΠΑΟΚ για την επίθεση; "Έρχομαι αν με θέλουν"!

Ποιος παίκτης εξέφρασε το ενδιαφέρον του να ενταχθεί στο ρόστερ του Δικεφάλου την επόμενη σεζόν;

Ο Φακούντο Περέιρα είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Κολόν Σάντα Φε μέχρι τον Δεκέμβρη, ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα για τους Θεσσαλονικείς να τον πάρουν πίσω από το καλοκαίρι εάν το επιθυμούν.

Ο ίδιος ο Αργεντινός μίλησε στο «metrosport.gr» και τόνισε πως δεν έχει πρόβλημα να γυρίσει στον ΠΑΟΚ ενόψει της ερχόμενης σεζόν, αρκεί να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Δεν έχω μιλήσει μέχρι αυτή τη στιγμή με κάποιον από τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τι θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ μαζί μου. Στην Αργεντινή έχω υποχρεώσεις με την Κολόν Σάντα Φε για δύο ακόμη αγωνιστικές μέχρι να τελειώσει το Πρωτάθλημα».

Γνωρίζεις ότι ανέλαβε νέος προπονητής στον ΠΑΟΚ ο κ. Στανόγεβιτς και του αρέσει να χρησιμοποιεί δύο επιθετικούς;

«Έμαθα για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και την παρουσία του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Το σημαντικό, είναι εάν εγώ αποτελώ προτεραιότητα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ ή όχι. Εάν αποτελώ προτεραιότητα, τότε θέλω να έρθω, εάν όχι, ασφαλώς και δεν χρειάζεται να γίνει κάποια συζήτηση. Οσο για το σύστημα που εφαρμόζει ο νέος προπονητής, αυτό που θέλω να πω, είναι πως μπορώ να αγωνιστώ σε οποιαδήποτε θέση μου πει ο προπονητής. Δεν έχω κανένα πρόβλημα για αυτό».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags