Facebook Pixel Αποκάλυψη σουπερλιγκάτου άσου: "Θα ερχόμουν στον ΠΑΟΚ, αν..."!
| 2017-06-20 20:05:00

Αποκάλυψη σουπερλιγκάτου άσου: "Θα ερχόμουν στον ΠΑΟΚ, αν..."!

Αποκάλυψη σουπερλιγκάτου άσου: "Θα ερχόμουν στον ΠΑΟΚ, αν..."!

Ποιος παίκτης που ξεχώρισε στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται στο ραντάρ των "μεγάλων" είπε πως είναι... διαθέσιμος για τον Δικέφαλο;

Ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς, στάθηκε τόσο στον καινούριο τεχνικό της Ξάνθης, Ράσταβας αλλά και αυτόν του Δικεφάλου Αλεξάντερ Στανόγεβιςτ, ενώ δήλωσε πως είναι θετικός σε μια πιθανή πρόταση από τον ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για τη φετινή σεζόν στην Ξάνθη:


«Τερματίσαμε στην έκτη θέση και πρόκειται για μια καλή σεζόν. Έκανα καλά παιχνίδια και σε αυτό έπαιξαν ρόλο και οι συμπαίκτες μου

Για το εάν η περσινή σεζόν τον βοήθησε να εξελιχθεί ως τερματοφύλακας και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του:

«Έχω συμβόλαιο με την Ξάνθη και δεν σκέφτομαι να κάνω το «βήμα» στην καριέρα μου. Αν έρθει πρόταση θα το συζητήσω με την ομάδα μου. Πρέπει πρώτα να ξέρω τι θέλει η Ξάνθη από εμένα. Ξέρω πως είναι να αγωνίζεσαι για μια μεγάλη ομάδα, καθώς έχω παίξει στην Παρτιζάν, επομένως μπορώ να ανταπεξέλθω και σε μια εκ των τεσσάρων μεγάλων ελληνικών ομάδων. Αν έρθει κάποια πρόταση θα το συζητήσω.

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αλλά και τον Στανόγεβιτς:

«Τον ξέρω τον Στανόγεβιτς, συνεργαστήκαμε στην Παρτιζάν. Είναι πολύ καλός προπονητής και ξέρει να δίνει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του. Όσον αφορά τον χαρακτήρα του είναι ένας «Σπαρτιάτης». Μιλάει στο γήπεδο και όχι εκτός. Όταν ήταν στην Παρτιζάν η ομάδα πέρασε τα καλύτερα της χρόνια παίζοντας το καλύτερο της ποδόσφαιρο. Έχω ακούσει πως το όνομα μου ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ και μάλιστα ξέρω πως υπάρχει αδελφοποίηση με την Παρτιζάν. Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο για το ενδιαφέρον, είμαι όμως έτοιμος για αυτό και ξέρω να παίζω σε κορυφαίο επίπεδο. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί αυτό το σενάριο και αυτή η μεταγραφή είμαι έτοιμος να το αντιμετωπίσω και να δώσω το 101% των δυνατοτήτων μου.

Για τον Ράσταβατς, τον νέο προπονητή της Ξάνθης:

«Τον ξέρω κι αυτόν πολύ καλά. Ήταν προπονητής και στις ακαδημίες της Σερβίας. Είναι πολύ καλός, όπως και ο Λουτσέσκου. Του εύχουμαι να έχει μια καλή σεζόν και μια καλή πορεία στην Ξάνθη».

Σε περίπτωση που σε έπαιρνε τηλέφωνο αύριο ο Στανόγεβιτς και σου έλεγε πως σε θέλει στον ΠΑΟΚ, θα πήγαινες;

«Φυσικά και θα ερχόμουν στον ΠΑΟΚ αν με καλούσε. Είναι επιθυμία μου να αγωνιστώ σε μια μεγαλύτερη ομάδα από την Ξάνθη και σε περίπτωση που έρθω θα δώσω το 101% των ικανοτήτων μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags