Facebook Pixel Βρήκε την υγειά του ο Αβραάμ...
| 2017-06-22 12:59:00

Βρήκε την υγειά του ο Αβραάμ...

Βρήκε την υγειά του ο Αβραάμ...

Ο Έλληνας σέντερ μπακ θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Μπρισμπέιν Ρόαρ στην A-League της Αυστραλίας!

Κάτοικος Αυστραλίας θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, καθώς η Μπρισμπέιν Ρόαρ ανακοίνωσε σήμερα ότι ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός επέκτεινε τη συνεργασία του με το σύλλογο γι' ακόμη ένα χρόνο. Υπενθυμίζεται ότι ο έμπειρος άσος, ο οποίος έχει γεννηθεί στη Μελβούρνη και είναι κάτοχος διαβατηρίου Αυστραλίας, ενώ εντάχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στο δυναμικό της Μπρισμπέιν Ρόαρ, υπογράφοντας έως το τέλος της σεζόν.

Την ικανοποίηση για την παραμονή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην ομάδα εξέφρασε ο προπονητής της Μπρισμπέιν Ρόαρ, Τζον Αλοΐζι. «Ο Αβραάμ είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος από την πρώτη ημέρα έχει "αγκαλιάσει" την κουλτούρα και τον τρόπο παιχνιδιού μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο 41χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ενισχύσει την ήδη δυνατή αμυντική γραμμή μας. Είναι ένας ηγέτης, ο οποίος θα δώσει στην ομάδα μας μεγαλύτερη ευελιξία στα μετόπισθεν για τη σεζόν 2017/18».

Μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, η Μπρισμπέιν Ρόαρ ανακοίνωσε την παραμονή για τη σεζόν 2017/18 και του 36χρονου ελληνικής καταγωγής τερματοφύλακα, Μάικλ Θίο (Θεόκλητος).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags