Facebook Pixel "Δεν.. "χ"αλάστηκε κανείς...
| 2011-07-16 21:49:00

"Δεν.. "χ"αλάστηκε κανείς...

"Δεν.. "χ"αλάστηκε κανείς...

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό του Ατρόμητου με την Κέρκυρα στο Καρπενήσι.

Η ομάδα του Περιστερίου βρέθηκε πίσω στο σκορ με το αυτογκόλ του Αθανασίου (17ʼ), όμως στο 48ʼ ο Λημνιός ισοφάρισε μετά από εκτέλεση φάουλ του υπό δοκιμή Ντιβέινι.

Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό για τους Φαίακες και το δεύτερο για τους Περιστεριώτες. Ο Γιώργος Δώνης είδε τους πιτσιρικάδες να τα πηγαίνουν πολύ καλά, ενώ από την πλευρά του ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ξεχώρισε τον Γερμανό σέντερ μπακ, Βέντσελ, ο οποίος έδεσε με τον Βενέτη και συγκρότησαν ένα πολύ καλό δίδυμο.

Ο Οζμάν πάντως που δοκιμάστηκε από την Κέρκυρα δεν έδειξε τίποτα ιδιαίτερο, ενώ κι ο Λόβιν κινήθηκε σε ρηχά νερά. Κι ο Δώνης δεν είδε τίποτα ιδιαίτερο από τον Ντιβέινι, ο οποίος έφτιαξε παρόλα αυτά το γκολ του Λημνιού.

Και οι δυο προπονητές παραδέχθηκαν ότι οι παίκτες τους είχαν βαριά πόδια και τόνισαν ότι με τον καιρό θα βγάλουν τις αρετές τους στο γήπεδο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν, Αθανασίου, Νάστος, Φυτανίδης, Λημνιός, Μακρής, Σφακιανάκης, Ντιβέινι, Τάτος, Αναστασάκος, Καραμάνος.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Αγκόλι, Καϊμακαμούδης, Γρομητσάρης, Μπάλας, Καραγκιολίδης, Γιαννούλης.
ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναστασόπουλος, Γκουστάβο, Κοντοδήμος, Βέντσελ, Βενέτης, Χαμπλ, Γραμμόζης, Λαμπρόπουλος, Καλατζής, Ιωάννου, Μαζνόφ.
Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Χάμπερ, Λόβιν, Πατινιώτης, Φλαβίνιο, Παρασκευαΐδης, Σιάμπαρης, Όζμαν, Γιάντσης, Τσίγκας, Αρμένης.

* Ο Ατρόμητος θα πραγματοποιήσει την Κυριακή το πρωί την τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Τη Δευτέρα οι παίκτες θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στην προετοιμασία από Τρίτη με διπλή προπόνηση.

Πηγή: sentra-goal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags