Facebook Pixel Τα λεφτά που θα δώσει η ΑΕΚ στη Λανς για Κλωναρίδη! Πως ανέβηκαν οι μετοχές του όταν ήταν... κιτρινόμαυρος
| 2017-06-25 18:18:00

Τα λεφτά που θα δώσει η ΑΕΚ στη Λανς για Κλωναρίδη! Πως ανέβηκαν οι μετοχές του όταν ήταν... κιτρινόμαυρος

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Τα λεφτά που θα δώσει  η ΑΕΚ στη Λανς για Κλωναρίδη! Πως ανέβηκαν οι μετοχές του όταν ήταν... κιτρινόμαυρος

Διαβάστε τί προβλέπει η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, για τον Ελληνοβέλγο εξτρέμ, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

Τις τελευταίες ημέρες σιγομουρμουριζόταν το όνομα του Βίκτωρος Κλωναρίδη στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ! Βλέπετε, ο Παναθηναϊκός ήθελε, αλλά λόγω των οικονομικών δεδομένων, δεν μπορεί να κρατήσει τον παίκτη. Έτσι η Ένωση που ψάχνεται για την ενίσχυση στις πτέρυγες, προτίμησε να πάρει έναν παίκτη που αποτελεί γνωστή λύση. Το Σάββατο οι επαφές προχώρησαν και ο 24χρονος θα φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα, μετά από πέντε χρόνια.

Ο Δικέφαλος θα αποκτήσει τον «Κλώνα» ως μεταγραφή και όχι ως δανεικός με τη Λάνς, με την οποία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ετοιμάζεται τη Δευτέρα, να κάνει τις τελικές συζητήσεις. Όσον αφορά το πλαίσιο της συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, πηγές υποστηρίζουν, ότι οι Γάλλοι θα πάρουν 200.000 για την παραχώρηση του Ελληνοβέλγου φουνταριστού. Ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει για 3 χρόνια και στο συμβόλαιο θα μπει όρος για ετήσιο μπόνους ύψους 50.000 ευρώ, για επίτευξη συγκεκριμένων στόχων από την ΑΕΚ.

Παίζει παντού μπροστά

Είναι δεδομένο, ότι ο Κλωναρίδης θα βοηθήσει την ΑΕΚ.Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις, αφού αγωνίζεται και στις δύο πτέρυγες, ενώ μπορεί να παίξει στην επίθεση, τόσο ως δεύτερο όσο και ως πρώτος. Και να φανταστείτε, ότι τον παίκτη έκανε επιθετικογενή, ένας άνθρωπος που κάποιοι τον κοροϊδεύουν, αλλά με τον τρόπο του έχει δείξει, ότι δεν είναι αμελεητέα ποσότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Από εξαροχτάρι... εξτρέμ

Έτσι ανέβηκαν οι ποδοσφαιρικές μετοχές του παίκτη και πήρε ο Κλωναρίδης μεταγραφή στη Λίλ, τον Ιούλη του 2012! Ο παίκτης από εξαροχτάρι που ήταν, σε ηλικία 19 ετών, άρχισε να παίζει ως εξτρέμ στην ΑΕΚ, η οποία σε μία δύσκολη εποχή που έψαχνε το ευρώ με το ντουφέκι, τον πούλησε 800.000 Ευρώ. Τα συγκεκριμένα χρήματα βέβαια δεν έδωσαν ανάσα στα ταμεία της παλιάς ΠΑΕ, αφού η ομάδα τότε, χρωστούσε παντού. Η υψηλότερη αγοραστικήα αξία που έχει πάρει ο «Κλώνα» είναι 1,25 εκατ.Ευρώ, ενώ τώρα έχει μειωθεί κατά 250 χιλιάδες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags