Facebook Pixel Αυτός είναι η Νο1 επιλογή του Μυροφορίδη για τον πάγκο
| 2017-06-26 12:17:00

Αυτός είναι η Νο1 επιλογή του Μυροφορίδη για τον πάγκο

Αυτός είναι η Νο1 επιλογή του Μυροφορίδη για τον πάγκο

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη έχει κατασταλάξει στον "εκλεκτό" για τον πάγκο των "κίτρινων". Γιατί "κλωτσάει" ο Καρυπίδης;

Η εκκρεμότητα που υπάρχει με την 3η θέση κρατάει και το θέμα του προπονητή "παγωμένο" αφού η κατηγορία θα καθορίσει και την επιλογή. Αν μιλάμε πάντως για τη Football League η 1η επιλογή του Παύλου Μυροφορίδη για τον άνθρωπο που θα καθίσει στον πάγκο του Αρη, είναι ο Σωτήρης Αντωνίου.

Ο 42χρονος Θεσσαλός τεχνικός , ο πιο νεαρός και φιλόδοξος της λίστας αποτελεί την εισήγηση του Μυροφορίδη αφού θεωρεί ότι ταιριάζει στο προφίλ της ομάδας, είναι εξελίξιμος, ορεξάτος, διαβασμένος, εκφράζει το νέο αίμα των ελλήνων προπονητών και αυτό που χρειάζεται είναι η ευκαιρία να δουλέψει σε μια μεγαλύτερη ομάδα.

Για τον πρώην τεχνικό της Σπάρτης έχει εκφράσει ενστάσεις ο Θόδωρος Καρυπίδης, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν αυτές έχουν να κάνουν με την προπονητική του αξία ή με κάτι άλλο που σχετίζεται με άλλο όνομα προπονητή ή ακόμη και με την επιθυμία του να ξεκαθαρίσει πρώτα το θέμα της ανόδου.

Στη συνάντηση που θα έχουν οι δυο άνδρες με τον ερχομό του Μυροφορίδη στη Θεσσαλονίκη θα τεθεί και το θέμα του προπονητή και θα φανεί αν το κλίμα για τον Αντωνίου έχει αλλάξει από πλευράς Καρυπίδη ή θα στραφεί οριστικά ο Αρης σε άλλο προπονητή.

Πηγή: AllAboutAris.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags