Facebook Pixel Αυτό είναι το ματς που… κατηγορήθηκαν παίκτες του ΠΑΟΚ ότι γνώριζαν για την «τεσσάρα»! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-06-26 19:53:00

Αυτό είναι το ματς που… κατηγορήθηκαν παίκτες του ΠΑΟΚ ότι γνώριζαν για την «τεσσάρα»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι το ματς που… κατηγορήθηκαν παίκτες του ΠΑΟΚ ότι γνώριζαν για την «τεσσάρα»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώην συνεργάτης του Άγγελου Αναστασιάδη, έριξε… βόμβες για το ματς με την Ξάνθη τη σεζόν 2014-15. Δείτε βίντεο από το συγκεκριμένο παιχνίδι και ποιοι έπαιζαν!

Στο παρελθόν… γύρισε τον ΠΑΟΚ ο Απόστολος Τερζής, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, και πρώην μέλος του τεχνικού επιτελείου (προπονητής τερματοφυλάκων), ο οποίος μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και   έριξε …βόμβες για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξανθή την σεζόν 2014-2015.  

Θυμίζουμε, ότι ο Δικέφαλος του Άγγελου Αναστασίαδη είχε πάει τότε στα Πηγάδια με στόχο το «διπλό», που θα τον έστελνε στο +7 από τον Ολυμπιακό, μετά τη νίκη του στο Καραϊσκάκη, ωστόσο τελικά έχασε με το βαρύ 4-2!

Συγκεκριμένα και παρότι ο Τζαβέλλας δεν ήταν ούτε στον πάγκο τότε, ο κύριος Τερζής δήλωσε: «Κάποιοι το ήξεραν ότι θα φάμε τέσσερα γκολ… Κάποιοι παίκτες μέσα στην ομάδα ήξεραν ότι θα φάμε τέσσερα γκολ. Δεν γίνεται να κερδίζεις τον Ολυμπιακό και να τρως τέσσερα γκολ από τον Ξάνθη και μετά άλλα τρία από τα Γιάννενα. Κάτι γινόταν από μέσα. Όπως είπε και ο κ.Ίβιτς με τον Τζαβέλλα. Ο Άγγελος γιατί του είχε πει να φύγει;»

Η... δικαίωση Αναστασιάδη, η τεσσάρα και η προσγείωση!

Ας θυμηθούμε όμως τι είχε γίνει σε εκείνο το ματς, όπου ο ΠΑΟΚ προέρχονταν από τη μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού με 1-2 και ο Άγγελος Αναστασιάδης φώναζε ότι «το +5 δεν σημαίνει τίποτε».

Ο ΠΑΟΚ είχε στα Πηγάδια με τον «αέρα» της νίκης του στο Φάληρο και θέλοντας να αξιοποιήσει το 2-2 του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να αυξήσει τη διαφορά του στους 7 βαθμούς από τους «ερυθρόλευκους».

Η Ξάνθη ωστόσο τον προσγείωσε απότομα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Η ακριτική ομάδα νίκησε δίκαια 4-2 τον κακό «δικέφαλο», για την 13η αγωνιστική της Superleague, υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη του εκτός έδρας φετινή απώλεια (είχε ως τώρα 4Χ4), με αποτέλεσμα, τελικά, η διαφορά του από τον Ολυμπιακό να μειωθεί στους 4 βαθμούς. Πρωταγωνιστής ο Καπετάνος που πέτυχε δύο γκολ.

ΣΚΟΡΕΡ: 6', 88' Καπετάνος, 47' Λουσέρο, 77' Κλέιτον - 38' Αθανασιάδης, 82΄Μακ.

ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Καρυπίδης, Γούτας, Βασιλακάκης (46' Παπαστεριανός), Φλίσκας, Λουσέρο, Σολτάνι, Κλέιτον (80' Μπαξεβανίδης), Καπετάνος (90'+1' Ομπόντο).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Ρατς, Τζιόλης, Βίτορ, Κάτσε (57' Μακ), Τζανδάρης (80' Μάρτενς), Γκολάσα, Περέιρα, Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης (57' Σαλπιγγίδης).

Ιδού και το βίντεο:
 


13η Αγ. SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ 4-2 7/12/14 από xkon1984_facebook

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags