Facebook Pixel Τί σχέση έχει ο «Στράμα» με τον φορ που θέλει η ΑΕΚ;
| 2017-06-26 22:15:00

Τί σχέση έχει ο «Στράμα» με τον φορ που θέλει η ΑΕΚ;

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Τί σχέση έχει ο «Στράμα» με τον φορ που θέλει η ΑΕΚ;

Έτσι μπλέκεται ο Ιταλός προπονητής σε μία υπόθεση που αφορά την Ένωση. Τί είχε δηλώσει ο παίκτης για τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού που έφυγε ως αποτυχημένος από τη Λεωφόρο;
 

Τελειωμένη χαρακτηρίζουν οι Ισπανοί την υπόθεση του Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ! Ο Κροάτης επιθετικός θα έρθει ως δανεικός από τη Λας Πάλμας με την Ένωση να διατηρεί το δικαίωμα εξαγοράς την επόμενη χρονιά.

Πλακώθηκε με συμπαίκτη του και έσπρωξε διαιτητή

Η περίπτωση του 23χρονου επιθετικού είναι ενδιαφέρουσα, όχι μόνο βάσει βιογραφικού, αλλά και εξαιτίας του χαρακτήρα του. Η καριέρα του έχει πάει πίσω, λόγω της ιδιοσυγκρασίας του. Σας ενημέρωσε σχετικά σε προηγούμενη ανάρτηση το sportdog.gr. Στο Μπέργκαμο πλάκωσε στο ξύλο τον συμπαίκτη του, Ιβάν Ραντοβάνοβιτς σε μια προπόνηση, τιμωρήθηκε, επειδή διαφώνησε ανοιχτά με τον προπονητή Στέφανο Κολαντουόνο, ενώ χαρακτήρισε «Ιταλούς μπάσταρδους» τους οπαδούς που τον αποδοκίμασαν. Tο 2017 ολοκλήρωσε άδοξα τη σεζόν στην 33η αγωνιστική. Μπήκε ως αλλαγή στο 83΄ του αγώνα της Λας Πάλμας με την Αλαβές και τρία λεπτά αργότερα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Διαφωνώντας για την απόφαση, έσπρωξε τον διαιτητή και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό για τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.

Η ευκαιρία που του έδωσε ο Στραματσιόνι

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο της καριέρας του συνδέεται με τον Αντρέα Στραματσόνι! Τί σχέση μπορεί να έχει ο υποψήφιος στόχος της ΑΕΚ με τον Ιταλό πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού; Συνυπήρξαν μαζί στην Ίντερ. Για την ακρίβεια ο «Στράμα» έδωσε την ευκαιρία στον ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα, αφού μέχρι εκείνην την περίοδο, είχε δοθεί δανεικός σε Λουγκάνο και Τσεζένα. Από τον Αύγουστο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012, ο Λιβάγια πέρασε την καλύτερή του περίοδο στους «νερατζούρι». Ήταν την εποχή που ο Λιβάγια κέρδισε θέση στην ομάδα του Μιλάνου, έκανε ντεμπούτο στη Serie A και αγωνίστηκε στο Europa League, όπου σκόραρε 4 φορές.

Τον Γενάρη του 2013 όμως ο Λιβάγια από το να μένει στον πάγκο ή να παίζει σε άλλες ομάδες, ως δανεικός πωλήθηκε στην Αταλάντα έναντι του ποσού των 5 εκατ.Ευρώ. Η Ίντερ είχε κάνει την καλύτερη απόσβεση, αφού είχε αγοράσει τον παίκτη από τη Χάιντουκ στην τιμή των 185 χιλιάδων Ευρώ.

Η αναγνώριση στο πρόσωπο του Ιταλού τεχνικού

Όπως καταλαβαίνετε η καλύτερη περίοδος του Λιβάγια στην Ίντερ ήταν έργο Στραματσόνι. Ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του, σε κροάτικο Μέσο, αναγνώρισε τη συμβολή του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού. «Ο Στραματσιόνι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας κορυφαίος τεχνικός και ειδικός. Θα μπορούσε να κάνει σπουδαία πράγματα», ήταν τα λόγια του διεθνούς Κροάτη επιθετικο για τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος είχε φύγει ως αποτυχημένος από τη Λεωφόρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags