Facebook Pixel Επιστρέφει για Μολέδο η Ιντερνασιονάλ...
| 2017-06-30 07:07:00

Επιστρέφει για Μολέδο η Ιντερνασιονάλ...

Επιστρέφει για Μολέδο η Ιντερνασιονάλ...

Η αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου από το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό έδωσε... θάρρος στη βραζιλιάνικη ομάδα να επανακάμψει για τον στόπερ του Τριφυλλιού.

Δημοσιεύμα της «esporte.uol.com.br» αναφέρει πως η Ιντερνασιονάλ… επιστρέφει για την απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού «μετά τις αλλαγές στην ελληνική ομάδα»...

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας, Ρομπέρτο Μέλο, μίλησε στο Radio Gaucha αναφέροντας πως η ομάδα του θα προσπαθήσει ξανά για την υπόθεση Μολέδο. Μάλιστα τόνισε πως υπήρξαν αλλαγές στον Παναθηναϊκό, εννοώντας προφανώς την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, και σ΄ αυτή την αλλαγή ελπίζουν οι Βραζιλιάνοι.

«Προσπαθούμε ξανά για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Να επαναφέρουμε δηλαδή την διαπραγμάτευση. Έχουν υπάρξει αλλαγές στην ελληνική ομάδα. Ο παίκτης δείχνει ενδιαφέρον για την επιστροφή του, οπότε θα δούμε αν μπορούμε να προχωρήσουμε», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Ιντερνασιονάλ.

Επίσης οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν πως η Ιντερνασιονάλ θα προσπαθήσει να... ρίξει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού ή θα κινηθεί για δανεισμό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags