Facebook Pixel Θέλει δουλειά πολύ, μπας και προκριθεί!
| 2011-07-17 17:56:00

Θέλει δουλειά πολύ, μπας και προκριθεί!

Θέλει δουλειά πολύ, μπας και προκριθεί!

Με προβλήματα στην ανάπτυξη και στα τελειώματα φάσεων, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο τελευταίο του φιλικό στην Αυστρία από την Κολωνία με 2-1. Ανέτοιμος ενόψει των αναμετρήσεων με την Οντένσε.
 

Ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους γνώρισε την ήττα από την Κολωνία με 2-1 και προβλημάτισε για ακόμα μία φορά. Οι «πράσινοι» στο πρώτο μέρος δεν είχαν καλή κυκλοφορία μπάλας και δεν έκαναν φάσεις, ενώ στο δεύτερο ο Πετρόπουλος που έπαιξε κορυφή έχασε τρεις καλές ευκαιρίες.

Τα γκολ των Γερμανών σημείωσαν ο Ποντόλσκι στο 17` και ο Πετσόνι στο 81`, ενώ για το «τριφύλλι» είχε ισοφαρίσει ο Λέτο με πέναλτι στο 20ο λεπτό.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η Κολωνία ξεκίνησε καλύτερα και στα πρώτα δέκα λεπτά ήδη είχε πατήσει τρεις φορές στην περιοχή των «πρασίνων», χωρίς όμως να έχει τη μεγάλη ευκαιρία. Στο 17’ όμως ήρθε το γκολ, όταν ο Ποντόλσκι κινήθηκε πολύ ωραία στον άξονα και από μακριά με σουτ… κεραυνό νίκησε τον Τζόρβα και έκανε το 1-0. Η απάντηση των «πρασίνων» ήταν άμεση. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μαρίνος αν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μοχαμάντ, ο διατητής έδωσε πέναλτι και ο Λέτο έκανε από την άσπρη βούλα το 1-1. Μετά το γκολ αυτό, ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του, πίεσε πιο ψηλά και κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του ματς. Δεν είχε κάποια ευκαιρία, αφού ουσιαστικά έπαιζε χωρίς φορ, ωστόσο έδειξε κάποια καλά σημάδια μέχρι το 45’.

Στο δεύτερο μέρος και με την είσοδο του Αντώνη Πετρόπουλου στον αγωνιστικό χώρο, οι «πράσινοι» έγιναν πιο απειλητικοί, δημιούργησαν κάποιες φάσεις, όμως γκολ δεν πέτυχαν. Ευκαιρία είχε και η Κολωνία, με τον Ποντόλσκι να σουτάρει από παντού και τον Καρνέζη να κάνει δύο καλές επεμβάσεις. Τελικά, στο 81’ και ενώ είχε πέσει σημαντικά ο ρυθμός του αγώνα, ήρθε και το γκολ για τους Γερμανούς. Ύστερα από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλους και Πετσόνι με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Οι «πράσινοι» πάντως θα μπορούσαν να είχαν έστω ισοφαρίσει, ωστόσο ο Πετρόπουλος δεν αντέδρασε σωστά στο 83’ και στο 87’,  όταν τη μία φορά πλάσαρε άουτ από καλή θέση και την δεύτερη δεν πρόλαβε την μπάλα.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας (46' Καρνέζης), Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ (46'Σιμάο), Βύντρα (69' Σεϊταρίδης), Σπυρόπουλος, Μπιάρσμιρ, Νίνης (77' Λέτο), Κατσουράνης (74' Κατσουράνης), Μαρίνος (46' Καραγκούνης), Λέτο, Κλέιτον (46' Πετρόπουλος).

Κολονία: Ρένσιγκ, Μπρέτσκο, Μοχαμάντ, Πετζόνι, Ποντόλσκι, Ρίτερ, Νοβάκοβιτς, Αντρεζίνιο, Πέτσκο, Γιάγιαλο, Ζερομέλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags