Facebook Pixel Τρομερές ατάκες Ταχτσίδη για Ολυμπιακό και Τσάμπιονς Λιγκ - «Δεν έρχομαι για τουρισμό»!
| 2017-06-30 20:53:00

Τρομερές ατάκες Ταχτσίδη για Ολυμπιακό και Τσάμπιονς Λιγκ - «Δεν έρχομαι για τουρισμό»!

Τρομερές ατάκες Ταχτσίδη για Ολυμπιακό και Τσάμπιονς Λιγκ - «Δεν έρχομαι για τουρισμό»!

Ο Έλληνας άσος ανακοινώθηκε και επίσημα από τους Πειραιώτες και ξεκίνησε πολύ δυνατά στη νέα του ομάδα, με εντυπωσιακές δηλώσεις σχετικά με όσα θέλει να πετύχει.

Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα είναι πλέον ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις ξεκαθάρισε πως δεν γυρίζει στην Ελλάδα για τουρισμό και παράλληλα τόνισε πως θέλει τίτλους και μεγάλη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα μέσου, Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Θρύλου, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης τόνισε πως «είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είδα ένα project που με ενδιέφερε πάρα πολύ. Απάντησα αμέσως ναι! Είμαι ανυπόμονος να αισθανθώ όλη αυτή την ατμόσφαιρα και τη δημιουργικότητα που φτιάχνει το Καραϊσκάκη. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο είναι ότι δεν έρχομαι στην Ελλάδα για τουρισμό. Έρχομαι για τίτλους, τους οποίους θέλω να συνεχίσει να κατακτά ο Ολυμπιακός. Στόχος είναι το UEFA Champions League και να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε. Θα δώσω το 100% για τους στόχους μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags