Facebook Pixel Ο "εκλεκτός" του Μανόλο για την άμυνα!
| 2017-07-01 08:21:00

Ο "εκλεκτός" του Μανόλο για την άμυνα!

Ο "εκλεκτός" του Μανόλο για την άμυνα!

Διαβάστε για τον Ισπανό σέντερ μπακ, που αγωνίζεται στο εξωτερικό, τον οποίο θέλει να φέρει ο Χιμένεθ στην ΑΕΚ!

Ο λόγος για τον 30χρονο άσο της Μακάμπι Χάιφα, Μαρκ Βαλιέντε!

Ο Ισπανός τεχνικός εισηγήθηκε την περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή που δεν είναι απλά συμπατριώτης του, αλλά και πρώην παίκτης του στη Σεβίλλη: Αυτή του 30χρονου κεντρικού αμυντικού Μαρκ Βαλιέντε.

Γεννημένος στην Καταλωνία, στις 29 Ματρίου του 1987, ο Βαλιέντε αποτέλεσε ποδοσφαιρικό παιδί των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα. Σε ηλικία μόλις 19 ετών έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα σε παιχνίδι με την Μπανταλόνα για το Κόπα ντελ Ρέι, ενώ στα 21 του ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε την απόκτησή του στη Σεβίλλη Β. Σε αυτήν έκανε συνολικά 58 συμμετοχές μέσα σε δύο χρόνια, ενώ στα μέσα της σεζόν 2009-10, όταν προέκυψαν προβλήματα τραυματισμών, ο προπονητής της ΑΕΚ τον εμπιστεύτηκε για την πρώτη ομάδα σε τέσσερα παιχνίδια.

Την επόμενη χρονιά ο Βαλιέντε υπέγραψε στη Βαγιαδολίδ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για τα επόμενα πέντε χρόνια, μετρώντας συνολικά 157 συμμετοχές (5 γκολ και 3 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το καλοκαίρι του 2015 πήρε μεταγραφή στην Μακάμπι Χάιφα, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και τα τελευταία δύο χρόνια έχει 52 εμφανίσεις, ένα γκολ και δυο ασιστ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags