Facebook Pixel Παίκτης της ΑΕΚ ο Λιβάγια – Ανακοίνωση που θα… φτιάξει τους ΑΕΚτζήδες!
| 2017-07-01 22:34:00

Παίκτης της ΑΕΚ ο Λιβάγια – Ανακοίνωση που θα… φτιάξει τους ΑΕΚτζήδες!

Παίκτης της ΑΕΚ ο Λιβάγια – Ανακοίνωση που θα… φτιάξει τους ΑΕΚτζήδες!

Ο Κροάτης επιθετικός, που πήρε ήδη το «10», ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ένωση, η οποίας αποκάλυψε και ποια είναι η συμφωνία με την Λας Πάλμας.

Ο Μάρκο Λιβάγια αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμό από την ισπανική ομάδα, ωστόσο στο συμβόλαιό του, υπάρχει και οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι, οπότε εάν η ΑΕΚ τον θέλει, δεν θα …τρέχει όπως τώρα με τον Αραούχο.

Αναλυτικά:

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Κροάτη διεθνούς επιθετικού Μάρκο Λιβάια από τη Λας Πάλμας με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Ο Μάρκο Λιβάια γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1993 στο Σπλιτ της Κροατίας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της NK GOŠK και της Omladinac Vranjic, πέρασε από τα τμήματα υποδομής και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και της Χάιντουκ, ενώ το 2011, πριν κλείσει τα 18 του χρόνια, πήρε μεταγραφή στην Ίντερ με την οποία κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων NextGen Series, μέτρησε έξι συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, ενώ μεσολάβησαν και οι δανεισμοί του στη Λουγκάνο και την Τσεσένα. 

Στη συνέχεια μετακινήθηκε με μεταγραφή στην ιταλική Αταλάντα και το Μάιο του 2014 αποκτήθηκε από τη Ρούμπιν Καζάν έναντι έξι εκατ. ευρώ. Επαιξε δανεικός και στην ιταλική Έμπολι και πέρυσι το καλοκαίρι μετακόμισε στα Κανάρια Νησιά με τη φανέλα της Λας Πάλμας. Στην Πριμέρα Ντιβισιόν αγωνίστηκε 25 φορές σκοράροντας 5 γκολ.

Ο Μάρκο Λιβάια έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Κροατίας από τον Κ15 μέχρι την Κ21 με συνολικά 54 συμμετοχές και 24 γκολ! 

Μάρκο, καλώς όρισες, στην οικογένεια της ΑΕΚ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags