Facebook Pixel Κάτι παραπάνω από ένα νούμερο…
| 2011-07-17 22:01:00

Κάτι παραπάνω από ένα νούμερο…

Κάτι παραπάνω από ένα νούμερο…

Η φανέλα με Νο11 έχει τεράστια αξία στον Ολυμπιακό. Ο μεγάλος Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος πρόσφερε πολλά στους «ερυθρόλευκους» φορούσε τον συγκεκριμένο αριθμό στην πλάτη για πολλά χρόνια και ο κόσμος των Πειραιωτών έχει συνηθίσει να βλέπει έναν παίκτη εξαιρετικής ποιότητας με αυτό το νούμερο.
 

Φέτος, μετά την αποχώρηση του Ζαουάντ Ζαϊρί, ο Άλμπερτ Ριέρα πήρε τον αγαπημένο του αριθμό και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φοράει το 11 στην πλάτη του. Ο Ισπανός χαφ, είναι παίκτης εγνωσμένης αξίας και αυτό το νούμερο το είχε φορέσει και στην Εσπανιόλ και στην Λίβερπουλ.

Ο Ριέρα, έχει πάει σε τελικό UEFA με την Εσπανιόλ, έχει συμμετοχές με την εθνική Ισπανίας, ενώ έχει αγωνιστεί στην Λίβερπουλ και όλα αυτά δείχνουν πως πρόκειται για έναν παίκτη μεγάλης ποιότητας.

Στην αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού, ο «Τζόλε» έχει γράψει τη δική του ιστορία και αδιαμφισβήτητα  είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα. Το κενό του, είναι δύσκολο να καλυφτεί και αν γίνει αυτό θα πρέπει να περάσει αρκετός καιρός…

Ωστόσο, ο Άλμπερτ Ριέρα είναι ένας παίκτης που μπορεί να γράψει και αυτός τη δική του ιστορία στον Ολυμπιακό και τον πρώτο χρόνο στον Πειραιά, είχε εξαιρετική σεζόν, παρόλο που δεν ήταν 100% έτοιμος. Έδειξε πολλά πράγματα και ανέβασε το επίπεδο της ομάδας… Δεν είναι και λίγο πράγμα το ότι πέτυχε 6 γκολ και έβγαλε 8 ασίστ. Τόσα γκολ είχε και την πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό ο «Τζόλε».

Το σίγουρο είναι, ότι ο Ριέρα μπορεί να υποστηρίξει το βαρύ «11» και να ανεβάσει πάλι την αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού, να την κάνει δυνατή και να προσφέρει μεγάλες στιγμές στον κόσμο των «ερυθρόλευκων».

Πηγή: Gavros.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags