Facebook Pixel "Καυτή" τραγουδίστρια φέρνει τα πάνω-κάτω στο Λιμάνι; - Αυτόν τον άσο "ψήνει" για τον Ολυμπιακό!
| 2017-07-02 22:40:00

"Καυτή" τραγουδίστρια φέρνει τα πάνω-κάτω στο Λιμάνι; - Αυτόν τον άσο "ψήνει" για τον Ολυμπιακό!

"Καυτή" τραγουδίστρια φέρνει τα πάνω-κάτω στο Λιμάνι; - Αυτόν τον άσο "ψήνει" για τον Ολυμπιακό!

Πώς γνωστή και σέξι αοιδός μπορεί να επηρεάσει τα μεταγραφικά των "ερυθρολεύκων"; Με ποιον ξένο άσο σχετίζεται και τι σημαίνουν οι τελευταίες δηλώσεις του παίκτη;

Ως ξεκάθαρο μήνυμα ότι θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό εκλαμβάνονται οι πρόσφατες δηλώσεις του Αλμπέρτο Μποτία σχετικά με το μέλλον του.

Ο Ισπανός στόπερ δεν διστάζει να τονίζει ότι περνάει υπέροχα στην Ελλάδα και ότι θέλει να συνεχίσει να παίζει μπάλα τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου και θα πρέπει μέσα στο φετινό καλοκαίρι να αποφασιστεί το αν θα ανανεώσει ή θα παραχωρηθεί με μεταγραφή.

Μέρι στιγμής το δεύτερο σενάριο μοιάζει επικρατέστερο, ωστόσο δελεαστική πρόταση δεν έχει φτάσει ακόμα στα γραφεία του Ολυμπιακού και ο 28χρονος αμυντικός παραμένει «κάτοικος» Πειραιά.

Κάτι που μόνο ως θετικό εκλαμβάνει η διάσημη σύντροφός του, Ελένη Φουρέιρα, η οποία όμως δεν παύει να αγωνιά. Μάλιστα, στις συζητήσεις που κάνει στον κύκλο της εκτιμά ότι η υπόθεση δεν θα ξεκαθαρίσει πριν από τον Αύγουστο και ότι το συγκεκριμένο... σίριαλ θα τραβήξει για αρκετό καιρό ακόμα. Με συνέπεια όλα να είναι ρευστά.

Πάντως, δείχνει αποφασισμένη να στηρίξει τον Ισπανό σε όποια απόφαση και αν πάρει για το μέλλον του και δεν σκοπεύει να μπει η ίδια εμπόδιο στη σταδιοδρομία του, παρά το γεγονός ότι και εκείνη έχει τη δική τη ξεχωριστή καριέρα στην Ελλάδα.

Το γεγονός παραμένει ότι ο Μποτία μόνο τυχαία δεν «φωνάζει» όποτε μιλάει δημόσια ότι «περνάω υπέροχα στην Ελλάδα», μήνυμα το οποίο απευθύνεται τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στη γνωστή τραγουδίστρια!

Η Φουρέιρα έχει βάλει σίγουρα το... χεράκι της ώστε ο Μποτία να επιθυμεί διακαώς την παραμονή του στα μέρη μας και όπως όλα δείχνουν, θα κάνει κι αυτός από τη μεριά του τα πάντα ώστε να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές και να μην αναζητήσει νέες... περιπέτειες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags