Facebook Pixel Αποκάλυψη Στανόγεβιτς για μεταγραφές και τερματοφύλακα!
| 2017-07-04 22:58:00

Αποκάλυψη Στανόγεβιτς για μεταγραφές και τερματοφύλακα!

Αποκάλυψη Στανόγεβιτς για μεταγραφές και τερματοφύλακα!

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού του ΠΑΟΚ μετά την λοκλήρωση του πρώτου φιλικού της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Τούμπιζε με 4-0 στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας, με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς να δηλώνει ικανοποιημένος, αλλά παράλληλα να τονίζει ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμα 2-3 μεταγραφές για να ενισχυθεί.

Μια από αυτές θα είναι στη θέση του τερμαφύλακα, με τον Σέρβο τεχνικό να δηλώσει ότι περιμένει την απόκτηση βασικού γκολκίπερ, αφού πρόκειται για μια θέση στην οποία ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει ρίσκα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Αρχικά τόνισε ότι: «Σε γενικές γραμμές, για πρώτο φιλικό παιχνίδι, είμαι ικανοποιημένος. Δεν περίμενα να δω κάτι διαφορετικό, οι παίκτες προέρχονται από δυο προπονήσεις, ήθελα να δω κάποια στοιχεία όσον αφορά την άμυνα, την ανάπτυξη, σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος».

Για το αν ο ΠΑΟΚ ξεκινάει την δουλειά από μια καλή βάση: «Ναι είναι γεγονός ότι ξεκινάμε από μια καλή βάση. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες που έχουμε, όμως θέλουμε 2 με 3 ποδοσφαιριστές προκειμένου να ανέβουμε επίπεδο. Ελπίζω ότι θα έρθουν μέσα στις επόμενες ημέρες και θα δουλέψουμε όπως θέλουμε. Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζονται μεταξύ τους, έχουν καλή χημεία, θα παίξουμε ακόμη καλύτερα με το δεύτερο επιθετικό. Αυτό που θέλουμε να βρούμε τις επόμενες ημέρες είναι το πώς θα δουλέψουμε όλοι μαζί».

Σχετικά με την θέση του τερματοφύλακα και το νεαρό Σιαμπάνη: «Περιμένω νέα, αλλά είναι και ο κ. Μίχελ εδώ, οπότε μπορείτε να τον ρωτήσετε. Είναι γεγονός ότι περιμένω τερματοφύλακα. Ο Σιαμπάνης είναι νεαρός και δουλεύει και δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί του. Ωστόσο, έδειξε μια έλλειψη συγκέντρωσης και πρέπει να σκεφτόμαστε, πότε μπορούμε να παίξουμε και πότε πρέπει να πάρουμε ρίσκο γιατί η θέση του τερματοφύλακα είναι σημαντική».

Σχετικά με το που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα: «Δε θα σας απαντήσω τώρα. Θα δούμε την εικόνα της ομάδας στα επόμενα φιλικά και θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα, αλλά είναι πιθανό να χρειαστούμε άλλους δύο παίκτες».

Ρωτήθηκε για το αν πιστεύει ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι: «Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι. Θα παίξουμε με διαφορετικό τρόπο τότε, θα δουλέψουμε έως τότε. Μένουν κάποιες λεπτομέρειες για τις θέσεις που θα παίξουν οι ποδοσφαιριστές. Αυτό θα το δούμε από τα φιλικά, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Όσον αφορά τους νεαρούς παίκτες του Δικεφάλου και αν θα έχουν ευκαιρίες, ανέφερε ότι: «Ναι φυσικά και είναι και κάτι που εξαρτάται από τους ίδιους. Στην προετοιμασία έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον εαυτό τους. Είμαι ικανοποιημένος από τον Δημητρίου, αλλά και από τους Πούγγουρα, Δεληγιαννίδη οι οποίοι συμμετέχουν τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην πρώτη ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags