Facebook Pixel Μιλόγεβιτς: "Λίρα εκατό ο Στοΐλκοβιτς"!
| 2017-07-05 09:45:00

Μιλόγεβιτς: "Λίρα εκατό ο Στοΐλκοβιτς"!

Μιλόγεβιτς: "Λίρα εκατό ο Στοΐλκοβιτς"!

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που είχε παίκτη τον μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, Νίκολα Στοΐλκοβιτς, στην Τσουκαρίτσκι μίλησε στην "ΠΡΑΣΙΝΗ" για τον Σέρβο φορ. 

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς:

-τι γνωρίζει για τον παίκτη;

«Ξέρω ότι τον θέλει ο Παναθηναϊκός και ότι ο παίκτης βλέπει με καλό μάτι αυτή την πρόταση, αφού υπάρχει η προοπτική. Τον είχα για δύο, τρία χρόνια στην Τσουκαρίτσκι. Είναι πολύ καλός παίκτης. Τον ζήτησαν ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν. Τελικά αποφάσισε η πρώην ομάδα του να τον δώσει στην Μπράγκα όπου πήγε πολύ καλά και τα δύο χρόνια που έπαιξε εκεί.

Είναι ένας επιθετικός – εργαλείο τύπου Ανσαριφάρντ. Πολύ καλός στον χώρο δυνατός σαν ταύρος με πολύ καλό άλμα και γι’ αυτό είναι και δυνατός στις κεφαλιές. Είναι γρήγορος πολύ ομαδικός και έχει δυνατό σουτ.

Μόνο και μόνο που παίζει στο πορτογαλικό πρωτάθλημα σε μία από τις ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις και μάλιστα με επιτυχία αυτό τα λέει όλα. Αν γίνει η μεταγραφή θα είναι μια πολύ καλή επιλογή. Παίζει για την ομάδα, είναι στα καλύτερά του και σε μια ηλικία που διψάει να κάνει το βήμα παραπάνω και ο Παναθηναϊκός είναι ένα τέτοιο βήμα. Είναι δουλευταράς και μοντέρνος επιθετικός που πρεσάρει πολύ. Στη δύναμη δεν παίζεται. Τον κάλεσε πέρσι η εθνική Σερβίας και με λίγα λόγια είναι λίρα εκατό»

-εάν πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει στον Παναθηναϊκός:
«Μπεργκ άλλος δεν υπάρχει. Θα είναι λάθος να έρθει ο Νίκολας και να μπει σε σύγκριση με τον Μπεργκ. Αυτό το λέω για τον κόσμο. Ο κάθε παίκτης έχει τα χαρακτηριστικά του. Ο Νικόλας έχει πολύ καλή επιτάχυνση και έχει και κάτι άλλο. Δεν είναι απλά επαγγελματίας, είναι επαγγελματίας επί πέντε. Είναι καλός χαρακτήρας και έχει τρομερή φυσική κατάσταση» 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags