Facebook Pixel "Εύχομαι να πάρει ο Παναθηναϊκός τον Στοΐλκοβιτς"!
| 2017-07-05 14:04:00

"Εύχομαι να πάρει ο Παναθηναϊκός τον Στοΐλκοβιτς"!

"Εύχομαι να πάρει ο Παναθηναϊκός τον Στοΐλκοβιτς"!

Γνωστός ποδοσφαιράνθρωπος που γνωρίζει άριστα το σερβικό ποδόσφαιρο έπλεξε το εγκώμιο του μεταγραφικού στόχου του Παναθηναϊκού... Τι είπε για τον Μίλος Κοσάνοβιτς. 

Για τον επιθετικό της Μπράγκα μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια λοιπόν ο Γιάσμινκο Βέλιτς στον ΣΠΟΡ FM, ενώ για τον στόπερ της Σταντάρ Λιέγης τόνισε ότι έχει καλά στοιχεία, αλλά εξέφρασε και κάποιες αμφιβολίες

Αναλυτικά ο Βέλιτς μίλησε για:
-το γεγονός ότι δεν κοίταζαν την αγορά της Σερβίας οι ελληνικές ομάδες τα τελευταία χρόνια και πού οφείλεται:
«Υπήρχαν πάντα καλές περιπτώσεις, ίσως πέρασε ένα διάστημα της κρίσης και σιγά-σιγά επανέρχεται η συγκεκριμένη αγορά. Πάντα υπήρχαν ταλέντα. Υπάρχουν παίκτες που έχουν εντοπιστεί από μεγαλύτερες ομάδες από τις ελληνικές και επειδή δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν έχουν ενδιαφέρον για ομάδες της δεύτερης και τρίτης γραμμής. Θα έπρεπε να είναι κάπως έτσι, όπου υπάρχει κρίση να ασχολούνται περισσότερο με την ανάδειξη ταλέντων από τα σπλάχνα των συλλόγων. Τώρα, γιατί δεν συμβαίνει αυτό... είναι καλό ερώτημα. Ίσως οι παίκτες από τη Σερβία να έχουν χάσει κάπως την αίγλη τους και για αυτό οι ελληνικές ομάδες να μην κοιτάζουν προς τα εκεί. Πιστεύω, ωστόσο, ότι είναι λάθος να μην κοιτάζουν προς τα εκεί. Πρέπει να κοιτάζουν το μέλλον και όχι τόσο τι έχουν».

-τις δυνατότητες του Σέρβου επιθετικού Νίκολα Στοΐλκοβιτς που απασχολεί έντονα τον Παναθηναϊκό: «Προφέρεται Στοΐλκοβιτς. Εύχομαι να τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός. Πρόκειται για παίκτες που μετά από καιρό οι ελληνικές ομάδες ενδιαφέρονται. Είναι στο επίπεδο των ελληνικών ομάδων, που δεν πετάνε πλέον στα σύννεφα κάνοντας όνειρα για παίκτες που δεν μπορούν να πάρουν. Κινούνται πιο ρεαλιστικά. Μια τέτοια περίπτωση είναι, ένας καλός παίκτης που έχει περιθώρια εξέλιξης. Από τα βασικά μελήματα του προπονητή είναι να αυξηθεί ο ανταγωνισμός. Είναι σύγχρονος ποδοσφαιριστής, είναι μαχητής και παίκτης ομάδας. Συμμετέχει στο πρέσινγκ κλπ. Δεν είναι παίκτης που κρίνει τα παιχνίδια μόνος του, αλλά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μιας ομάδας. Είναι παίκτης που θα δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό για την ομάδα. Έχει το γκολ, με αρκετούς τρόπους και με το κεφάλι. Χρησιμοποιεί δεξί και αριστερό πόδι. Δεν θα σου εγγυηθεί 20-25 γκολ, αλλά θα βάζει γκολ μέσα στη σεζόν. Επιδιώκει συνεργασίες με τους συμπαίκτες του μέσα στο παιχνίδι. Έχει στοιχεία με ενδιαφέρον. Μπορεί να παίξει σε ανοιχτό και κλειστό χώρο».

-τις δυνατότητες του Σέρβου στόπερ Μίλος Κοσάνοβιτς που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού: «Πρόκειται για αριστεροπόδαρο ψηλό στόπερ, πολύ καλό με την μπάλα στα πόδια. Έχω τις αμφιβολίες για το τι κάνει όταν δέχεται πίεση από αντίπαλο. Μπορεί, πάντως, να βγάζει και ασίστ όταν δεν δέχεται πίεση. Χτυπάει και στημένες φάσεις, έχει τεχνική κατάρτιση και αριστερό πόδι πολύ καλό. Έχω τις αμφιβολίες για κάποια θέματα, έχω αμφιβολίες για τη συγκέντρωσή του στο παιχνίδι, αν δεν κάνω λάθος είχε περάσει και σοβαρό τραυματισμό. Ίσως και αυτό να τον επηρεάζει σε ό,τι αφορά τα αρνητικά που ανέφερα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags