Facebook Pixel Η αποκάλυψη Ντομίνγκες για το μέλλον του: "Δεν με θέλει ο προπονητής..."
| 2017-07-05 23:01:00

Η αποκάλυψη Ντομίνγκες για το μέλλον του: "Δεν με θέλει ο προπονητής..."

Η αποκάλυψη Ντομίνγκες για το μέλλον του: "Δεν με θέλει ο προπονητής..."

Ο Αργεντινός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού προέβη σε δηλώσεις σχετικά με τη συνέχεια της καριέρας του, ενώ έκανε ειδική μνεία σε συγκεκριμένο προπονητή!

Στην αποκάλυψη ότι θέλει να επιστρέψει στην αγαπημένη του Ρίβερ Πλέιτ και τα έχει βρει με τη διοίκηση, ωστόσο ο προπονητής των "εκατομμυριούχων", Μαρσέλο Γκαγιάρδο, δεν τον θέλει στην ομάδα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στο ESPN:

"Πάντα υπάρχει η επιθυμία να επιστρέψω στη Ρίβερ και πιστεύω πως αυτή είναι η σωστή στιγμή. Η διοίκηση με θέλει και εγώ επίσης. Αλλά, ο Γκαγιάρδο δεν θέλει.

Έχω μία νορμάλ σχέση με τον προπονητή. Μιλήσαμε τις προάλλες και ο ένας χαιρέτησε τον άλλον, αλλά από τότε που έμεινα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και δεν έχω ομάδα, ο Γκαγιάρδο δεν έδειξε κάποια πρόθεση ότι με θέλει. Από την άλλη, θέλω ο κόσμος να μάθει από μένα γιατί δεν είμαι στη Ρίβερ: Επειδή δεν το θέλει ο προπονητής. Και αυτό δεν είναι παράπονο, ούτε τίποτε άλλο. Καταλαβαίνω και σέβομαι την απόφαση. Ο Γκαγιάρδο ως προπονητής έχει το δικαίωμα να αποφασίζει ποιον θέλει και ποιον όχι στην ομάδα".

Τέλος, για το αν θα πήγαινε σε άλλη ομάδα της Αργεντινής: "Θα μου ήταν πολύ δύσκολο να παίξω κόντρα στη Ρίβερ και δεν θα έπαιζα καλά. Δεν θα ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags