Facebook Pixel Ανακοινώθηκε και ο 7ος στο Λιμάνι!
| 2017-07-09 16:10:00

Ανακοινώθηκε και ο 7ος στο Λιμάνι!

Ανακοινώθηκε και ο 7ος στο Λιμάνι!

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε με τρομερή ταχύτητα και έκλεισε άλλον έναν παίκτη, που αποτελούσε διακαή πόθο του Χάσι. Οι πρώτες του υποσχέσεις και ποιοι είναι οι... επόμενοι!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επισήμως το απόγευμα της Κυριακής την απόκτηση του 28χρονου μέσου Βάντις Οτζίτζα-Οφόε από την Λέγκια Βαρσοβίας. Ο Βέλγος χαφ, η απόκτηση του οποίου αποτελούσε επιθυμία του Μπέσνικ Χάσι, είναι η 7η μεταγραφή των Πειραιωτών μετά τους Σισέ, Κούτρη, Ρισβάνη, Σιώπη, Εμενίκε, Καρσελά,

Πλέον στο Λιμάνι ...φουλάρουν για τον στόπερ (Βούκοβιτς), αλλά ίσως και για ένα ακόμα χαφ, καθώς το όνομα του Ζιλέ παραμένει στην λίστα των Πειραιωτών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Οφόε εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του, αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη που... ήδη του δείχνει, ενώ τέλος έθεσε τους στόχους του για τη νέα σεζόν (κι όχι μόνο)!



Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βάντις Οτζίτζα-Οφόε».

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο Βέλγος μέσος επεσήμανε: «Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Ο λόγος για τον οποίο είμαι εδώ, είναι προφανής: Είμαι εδώ για να συνεισφέρω στην επιτυχία της ομάδας. Ευελπιστώ ότι θα καταφέρω και θα βοηθήσω την ομάδα μου, να επιστρέψει στο Champions League και να κερδίσει τον τίτλο στην Ελλάδα, φυσικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, πρώτα από όλα, τους φιλάθλους της ομάδας, για τα μηνύματα τα οποία έχω ήδη λάβει. Φυσικά, ανυπομονώ να τους γνωρίσω στο γήπεδο! Ευελπιστώ ότι θα έχουμε ένα επιτυχημένο... πάντρεμα, εκείνοι και εγώ και ότι μαζί θα κερδίσουμε πολλά παιχνίδια και πολλά τρόπαια!».

Το who is who του Οφόε

Ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε (1,85μ.) γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1989 στο Ghent του Βελγίου. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις Ακαδημίες της Anderlecht στα τέλη της δεκαετίας του ’90.

Το 2007 έκανε το μεγάλο βήμα και αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του βελγικού συλλόγου και την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή για το Hamburger SV. Μετά από έναν χρόνο στη γερμανική ομάδα επέστρεψε στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στην Club Brugge, με την οποία σε 5 χρόνια ξεπέρασε τις 160 συμμετοχές.

Το 2014 πήρε μεταγραφή για την αγγλική Norwich, ενώ για έναν χρόνο δόθηκε δανεικός στην Rotherham United. Τον Αύγουστο του 2016 η Legia Warszawa τον αγόρασε από την αγγλική ομάδα, με την οποία αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο και αναδείχθηκε μάλιστα mvp του πολωνικού πρωταθλήματος. Με τον πολωνικό σύλλογο κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα, ενώ και το 2008 αναδείχθηκε κυπελλούχος Βελγίου με την Anderlecht.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες του Βελγίου, αλλά και με την Ανδρών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags