Facebook Pixel «Πιο συγκεντρωμένοι από πέρυσι»
| 2011-07-18 18:10:00

«Πιο συγκεντρωμένοι από πέρυσι»

«Πιο συγκεντρωμένοι από πέρυσι»

Για την πορεία της προετοιμασίας της ΑΕΚ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στο Τόπλιτσε ο Παναγιώτης Λαγός. 

Ο 26χρονος (έχει και τα γενέθλια του σήμερα) μπακ-χαφ μίλησε για τη μεταγραφή του Γκούντγιονσεν, ενώ τόνισε πως «φέτος είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από πέρυσι».

Αναλυτικά:

- Ένα σχόλιο για την προετοιμασία;

Η προετοιμασία όπως κάθε φορά είναι δύσκολη. Η συγκεκριμένη ακόμα περισσότερο γιατί είναι σε μικρό χρονικο διαστημα. Ολοι όμως θα αντεπεξέλθουν. Μακριά από τραυματισμούς να είμαστε μόνο...

- Βλέπεις καλύτερο κλίμα φέτος μετά την... ελληνοποίηση;

Είναι θέμα χαρακτήρων, δεν είναι θέμα Ελληνες ή ξενοι. Οσο καλύτερους χαρακτήρες έχει μια ομάδα τόσο το καλύτερο. Πάντως από πέρσι νομίζω είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Εχουν έρθει αρκετά νέα παιδιά που δεν έχουν αυτό που βγάζουν οι μεγαλύτεροι.

- Ο προπονητης δουλεύει πολύ στην τακτική...

Τα παιδιά που ήταν από πέρσι ξέρουν πάνω κάτω αυτά που θέλει ο προπονητής. Το θέμα είναι να ενσωματωθούν και οι νέοι.

- Βλέπουμε 4-2-3-1 μέχρι στιγμής.

Τα συστήματα αλλάζουν ανάλογα με τα παιχνίδια και τις συνθήκες. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όποιο σύστημα έχει στο μυαλό του.

- Θα δούμε φέτος αυτοματισμούς; Γιατί και πέρσι δουλέψατε τακτική αλλά δεν σας έβγαινε στο γήπεδο.

Μπορεί να ακούγεται σαν δικαιολογία αλλά παίζει ρόλο η κούραση. Τα πάντα είναι θέμα μυαλού. Είναι θέμα συγκέντρωσης. Δεν έχεις στο μυαλό σου κάποια πράγματα και αν είσαι κουρασμένος δεν σου βγαίνει. Μπορείς όμως να κάνεις κάποια πράγματα για να γλιτώσεις την κούραση.

- Μετά και την προσθήκη του Γκούντγιονσεν η ΑΕΚ θα είναι ανταγωνιστική;

Η ΑΕΚ είναι κάθε χρόνο ανταγωνιστική. Εχουν βγει και ολες αυτες οι ιντριγκες και τα στημένα παιχνίδια. Δεν θέλω να τα σχολιάσω. Τα ξέρετε καλύτερα από μένα. Είμαστε ανταγωνιστικοί και θα συνεχίσουμε έτσι αρκεί να είμαστε χωρίς τραυματισμούς και συγκεντρωμένοι. Πέρσι είχαμε στην αρχή άλλον προπονητή. Και ο κάθε προπονητής θέλει να περάσει διαφορετικά πράγματα στην ομάδα. Πάντως φέτος είναι διαφορετικά. Δεν συγκρίνεται η δουλειά τους.

- Ο Χιμένεθ έχει αρχίσει να σε εμπιστεύεται στη φυσική θέση, αριστερό χαφ. Σκέφτεσαι πως μπορεί να αγωνιστείς ξανά ως μπακ;

Παλιότερα θα με πειραζε. Πλέον δεν με ενοχλεί. Παίζω όπου μου ζητήσει.

- Και στην εθνικη πάντως αγωνίζεσαι ως αριστερό μπακ και πλησιάζει και το Εuro.

Αυτό που με απασχολεί είναι η ΑΕΚ. Να πάμε καλά στα παιχνίδια και η εθνική αν είναι να έρθει θα έρθει, είτε σαν αριστερό μπακ είτε σαν αριστερό χαφ.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags