Facebook Pixel Το ανέβαλαν για Τετάρτη οι Φλωρίδης, Σαχπαζίδης...
| 2011-07-18 18:57:00

Το ανέβαλαν για Τετάρτη οι Φλωρίδης, Σαχπαζίδης...

Το ανέβαλαν για Τετάρτη οι Φλωρίδης, Σαχπαζίδης...

Από αύριο σε αύριο κι από βδομάδα σε βδομάδα πηγαίνει το ραντεβού των Βασίλη Φλωρίδη και Γιώργου Σαχπατζίδη με τον Θανάση Κατσαρή, παρουσία του Ζαγοράκη και του Βρύζα. Την Παρασκευή έλεγαν ότι τα έχουν όλα έτοιμα, σήμερα ανέβαλαν το ραντεβού.

Πριν από λίγο επικοινώνησε με τον Θανάση Κατσαρή ο Βασίλης Φλωρίδης. "Δεν μπόρεσα να έρθω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, κατεβείτε στην Αθήνα με τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα να μιλήσουμε εδώ" (!) φέρεται να είπε ο φερόμενος ως "επενδυτής" στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, που δεν περίμενε να ακούσει κάτι τέτοιο από τον Φλωρίδη.

Ο τελευταίος φέρεται να είπε στον Κατσαρή, αφού δεν μπορούν να κατέβουν αυτοί στην Αθήνα, τότε θα προσπαθήσει αυτός να έρθει μέσα στην εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. "Θα κοιτάξω να έρθω την Τετάρτη", φέρεται να είπε!

Αυτή η αναβλητικότητα των "επενδυτών" σε μία περίοδο, που ο ΠΑΟΚ πρέπει να προγραμματίσει, να κινηθεί γρήγορα και να "γεμίσει" το ρόστερ του, δείχνει -αν μη, τι άλλο- ότι προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο. Άλλη λογική εξήγηση δεν υπάρχει.

Πηγή: paok24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags