Facebook Pixel Εκεί ποντάρει ο Άρης
| 2017-07-13 11:14:00

Εκεί ποντάρει ο Άρης

Εκεί ποντάρει ο Άρης

Μετά την αναμενόμενη… σφαλιάρα της μη αδειοδότησης σε πρώτο βαθμό, ο Αρης επικεντρώνεται από σήμερα στην κατάθεση της έφεσης. 

Οι κίτρινοι δεν πήραν άδεια από το πρωτοβάθμιο όργανο για τυπικούς λόγους.

1). Γιατί η ΠΑΕ κατέβαλε εκπρόθεσμα τις ως τις 31/12 οφειλές σε κάποιους ποδοσφαιριστές (βλέπε Αντρέου, Μπουγκέρα).

2). Γιατί η ΠΑΕ δεν είχε ρυθμίσει ή καταβάλει έγκαιρα (ως τις 31/03/17) δηλαδή υποχρεώσεις προς το Δημόσιο ύψους 24.000 ευρώ.

Δηλαδή για ένα μικρό συνολικά ποσό που δεν σημαίνει ότι από τις παραλείψεις αυτές αποκόμισε οφέλη και αυτό είναι που θα πρέπει να πείσει την επιτροπή σε δεύτερο βαθμό. Τα όπλα που θα χρησιμοποιήσει ο Αρης είναι ότι ναι μεν ήταν εκπρόθεσμος στα παραπάνω αλλά κατέβαλε τα χρήματα στο ακέραιο και αυτό είναι που έχει εν τέλει σημασία. Επίσης ότι προσκόμισε την υπεύθυνη δήλωση ανάκλησης της καταγγελίας από τον Τζεμπούρ που τελικά δεν ελήφθη υπόψιν της επιτροπής αλλά και τις βεβαιώσεις μη οφειλής από Μιλούνοβιτς και Ραούλ Μπράβο που αρχικά δεν είχαν συμπεριληφθεί στο φάκελο. Άλλωστε για τους δυο παίκτες υπήρχαν τα παραστατικά εξόφλησης ως τις 31/12.

Παρά το γεγονός ότι από μόνη της η μη αδειοδότηση σε πρώτο βαθμό συνιστά τεράστιο αυτογκόλ και δείχνει προχειρότητα, όλο το βάρος πρέπει από σήμερα να πέσει από μέρους της διοίκησης στην αρτιότερη προετοιμασία της έφεσης και της παρουσίας του Άρη στην επιτροπή, παρόντος του ίδιου του Θόδωρου Καρυπίδη ώστε έστω και την ύστατη στιγμή να εξασφαλιστεί η άδεια και να αποφευχθεί το κάζο που ενδέχεται να τορπιλίσει την προσπάθεια ανόδου. 

Πηγή: AllAboutAris

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags