Facebook Pixel Το "χρηματιστήριο" του Ζέεφελντ
| 2011-07-18 22:02:00

Το "χρηματιστήριο" του Ζέεφελντ

Το "χρηματιστήριο" του Ζέεφελντ

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ βρίσκεται πλέον στην τελική της ευθεία και είναι μια καλή στιγμή για να αποτιμήσουμε τις «επιδόσεις» των 29 ερυθρόλευκων αυτές τις 10 μέρες. Ποιων οι «μετοχές» έκαναν limit up, ποιων limit down και ποιοι παρέμειναν… αμετάβλητοι.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Φράνκο Κοστάντσο: Το ξεκάθαρα μεγάλο «ερωτηματικό» αυτής της προετοιμασίας. Ο Αργεντινός είναι ένας γκολκίπερ εγνωσμένης αξίας με εξαιρετικές σεζόν στο «ενεργητικό» του. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, αυτές τις δέκα πρώτες μέρες του στον Ολυμπιακό προβληματίζει με την απόδοσή του. Βεβαίως, μπορεί να του δώσει κανείς πολλά ελαφρυντικά. Ότι είναι αγχωμένος, ότι ακόμη δεν έχει εγκλιματιστεί στην ομάδα, δεν έχει μάθει τον τρόπο δουλειάς και γενικά τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, ωστόσο το αποτέλεσμα αυτών που βλέπουμε εδώ στο Ζέεφελντ είναι ένα: ο Κοστάντσο κάνει αρκετά λάθη και το σώμα του (σ.σ. δεν είναι και ο πιο ψηλός τερματοφύλακας του κόσμου) δεν τον βοηθάει να τα υπερκαλύψει. Επίσης, σαν συνολική εικόνα, προς ώρας δεν δείχνει να είναι καλύτερος π.χ από τον Δασκαλάκη και αυτό προφανώς δεν είναι καλό για τερματοφύλακας που αποκτήθηκε εξ αρχής με σκοπό να γίνει βασικός.

Ερυθρόλευκη μετοχή: Limit down

Σήφης Δασκαλάκης: Όπως προαναφέρθηκε στο κομμάτι που αφορά στον Φράνκο Κοστάντσο, ο Κρητικός γκολκίπερ δεν δείχνει να βρίσκεται «πίσω» σε σχέση με τον Αργεντινό σε κάποιον «χτυπητό» τομέα και αν αυτό δεν είναι καλό για τον «βασικό», τότε σίγουρα είναι πολύ καλό για τη «ρεζέρβα» της υπόθεσης. Το «κοπέλι» είναι ένας μετρημένος τερματοφύλακας, ψηλό παιδί, με καλό έλεγχο του σώματός του, ο οποίος αποφεύγει τα λάθη και κατευθύνει συνεχώς στην άμυνά του. Σίγουρα καλύτερος από ότι περιμέναμε.

Ερυθρόλευκη μετοχή: Limit up

Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags