Facebook Pixel “Κατάλαβα γιατί δεν νικάγαμε εκτός ΠΑΟ και ΟΣΦΠ”
| 2011-07-19 00:22:00

“Κατάλαβα γιατί δεν νικάγαμε εκτός ΠΑΟ και ΟΣΦΠ”

“Κατάλαβα γιατί δεν νικάγαμε εκτός ΠΑΟ και ΟΣΦΠ”

Μία άτυπη ρεβάνς θέλει να πάρει την Τρίτη από τον Ολυμπιακό ο Μάρτσιν Μπαζίνσκι, ο οποίος ανέφερε πως στην Ελλάδα με τον Ατρόμητο δεν μπορούσε να νικήσει τους Πειραιώτες. Τώρα όμως σε ουδέτερο γήπεδο πιστεύει θα τα καταφέρει...

Ο Πολωνός αμυντικός αγωνίζεται πλέον στην Πολόνια Βαρσοβίας, η οποία την Τρίτη θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας τους Πειραιώτες.

«Ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες που μπορούν να κάνουν τα πάντα στο γήπεδο. Σαν ομάδα βέβαια, δεν τρέχει πάρα πολύ. Θα ήθελα να κερδίσουμε έστω και αν πρόκειται για φιλικό παιχνίδι.

Στην Αθήνα και ειδικά στο γήπεδό τους, δεν μπορούσαμε να τους νικήσουμε όσο έπαιζα στον Ατρόμητο. Τώρα όμως που θα αγωνιστώ ως παίκτης της Πολόνια και θα τους αντιμετωπίσω σε ουδέτερο γήπεδο, θα έχω την ευκαιρία για μια γλυκιά ρεβάνς»,
τόνισε αρχικά ο Μπαζίνσκι ενώ στην συνέχει άφησε διάφορες… αιχμές: «Όταν πρωτοπήγα στην Ελλάδα, μου είπαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσουμε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Και πράγματι ήταν πολύ δύσκολο. Σήμερα έχω καταλάβει το γιατί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags