Facebook Pixel "Σερ" για όλα!
Ποδόσφαιρο
| 2011-07-19 13:46:00

"Σερ" για όλα!

"Σερ" για όλα!

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μίλησε για όλους και για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ο "Σερ" αναφέρθηκε στην Λίβερπουλ, στην Τσέλσι, στο 19ο πρωτάθλημα και στη σεζόν που έρχεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο "Σερ" στην Daily Mail:

Για το ρόστερ της Γιουνάιτεντ: "Χάσαμε πολλούς έμπειρους παίκτες που για πολλά χρόνια μάς έδωσαν πολλά πράγματα όπως είναι οι Μπράουν, Ο’Σέι, Φαν ντερ Σαρ, Σκόουλς και Νέβιλ. Πιστεύω πως τους αντικαταστήσαμε.

Πήραμε πίσω τον Γουέλμπεκ, τον Κλέβερλι και τους Γιανγκ, Ντε Χέα και Τζόουνς. Στο ρόστερ μας είναι έντεκα παίκτες με ηλικία κοντά στα 22 χρόνια. Η ομάδα θα έχει κίνητρα και προσδοκίες. Επίσης είναι σημαντικό πως υπάρχουν οι Βίντιτς, Εβρά και Φέρντιναντ που έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα".

Για το 19ο πρωτάθλημα της ομάδας:

"Ποτέ δεν σκέφτηκα τη σημασία του. Ήταν μαγικά πάντως. Πάρα πολύς κόσμος περίμενε να γιορτάσει μαζί μας. Αν δεν κάνω λάθος, ήταν 250 χιλιάδες έξω στο δρόμο".

Για την 25ετή πορεία του στην ομάδα:

"Όταν έκλεισα δέκα χρόνια στην ομάδα πίστεψα ότι είναι μεγάλο κατόρθωμα. Τα χρόνια περνούσαν και οι απαιτήσεις μεγάλωναν. Στο τέλος του έτους κλείνω τα 70 και δεν έχω στο μυαλό μου κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία που θα σταματήσω. Δεν το σκέφτομαι καν".

Για το πάθος του κατά τη διάρκεια των γκολ:

"Το κάθε γκολ με ενθουσιάζει. Είναι τα συναισθήματα που σε κάνουν να νιώθεις διαφορετικά. Έχω... σκοτσέζικο αίμα μέσα μου, το οποίο με κάνει να εκφράζω τα συναισθήματά μου".

Για τις άλλες ομάδες:

"Τα τελευταία χρόνια κοντραριζόμασταν με τις Άρσεναλ, Τσέλσι και Λίβερπουλ. Είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτό θα γίνει και φέτος".

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τη Σίτι:

"Ήταν σημαντικό για τη Σίτι. Η κατάκτηση του Κυπέλλου παίζει σπουδαίο ρόλο, αφού διώχνει την πίεση από τον προπονητή και γεμίζει με εμπιστοσύνη τους παίκτες".

Για τη Λίβερπουλ:

"Δεν ξέρω αν μπορεί να πάρει τον τίτλο. Έχει βελτιωθεί όμως αρκετά. Πιστεύω πως είναι δύσκολο όμως να πάρει το πρωτάθλημα".

Για την Τσέλσι και τον Αντρέ Βίλας-Μπόας:

"Αποτέλεσε έκπληξη για εμένα. Είναι τόσο νέος ο Μπόας. Αυτό θα βοηθήσει την Τσέλσι, η οποία έχει το πιο έμπειρο ρόστερ στην κατηγορία".

Για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ:

"Και τώρα να ξαναπαίζαμε, δεν θα άλλαζα τίποτα. Δεν υπάρχει κανένα νόημα . Κάναμε ό,τι έπρεπε. Μελετήσαμε αρκετά το παιχνίδι".

Για τις μεταγραφές:

"Είμαι σίγουρος ότι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα γίνουν μετακινήσεις".

Για τον Σνάιντερ:

"Δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα. Συνεχίζουμε ως έχουμε. Δεν πρόκειται να πω κάτι για τον Σνάιντερ, γιατί είναι τρομερά δύσκολη η απόκτησή του".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags