19/07/11 - 21:57

Μοίραζε "μπράβο" ο Χιμένεθ

Την ικανοποίηση του για την προσαρμοστικότητα που δείχνουν οι παίκτες του εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης, όπου ήταν αφιερωμένη στην τακτική. 

Μοίραζε "μπράβο" ο Χιμένεθ
33.833views 0shares

«Μπράβο σας. Αυτή είναι η σκέψη. Χαίρομαι που το έχετε καταλάβει και προχωράμε σωστά και χωρίς να μένει κάποιος πίσω. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Και πάλι μπράβο σας είμαι πολύ ικανοποιημένος από το επίπεδο δουλειάς και υπευθυνότητας», είπε στη λήξη της προπόνησης ο τεχνικός της ΑΕΚ στους ποδοσφαιριστές του. Λόγια που καταδεικνύουν ότι κατά την εκτίμηση του Χιμένεθ (αν και πάρα πολύ νωρίς) η ομάδα βαδίζει στο σωστό δρόμο, βάζει τις βάσεις για αυτό που θέλει να δημιουργήσει και να δούμε τη σεζόν που έρχεται.

Νωρίτερα είχε ζητήσει στη θεωρία (και τα είδε στην πράξη) ο Ανδαλουσιανός τεχνικός από τους παίκτες του (όπως μπορείτε να δείτε και να ακούσετε στο σχετικό βίντεο): «Όταν μία ομάδα μας κλείνει τους χώρους, πρέπει να τους δημιουργήσουμε εμείς. Όταν η μπάλα είναι στα στόπερ και ξεκινάμε από πίσω επίθεση, προσπαθούμε να παίξουμε από τον άξονα την πρώτη πάσα, έτσι τα χαφ ζητάνε με κίνηση την μπάλα, ενώ την ίδια ώρα τα μπακ παίρνουν βήματα και ανεβαίνουν να αποτελέσουν στηρίγματα. Αν δεν μπορέσουμε να βρούμε την πάσα, την εύκολη επιλογή και είμαστε κλεισμένοι παντού, πράγμα δύσκολο, δεν ρισκάρουμε, βγάζουμε την μπάλα με μεγάλη πάσα, μακριά»...

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο gazzetta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ