Facebook Pixel "Η καλύτερη προετοιμασία που έχω κάνει"
| 2011-07-19 22:15:00

"Η καλύτερη προετοιμασία που έχω κάνει"

"Η καλύτερη προετοιμασία που έχω κάνει"

Ο "ρούκι" του Ολυμπιακού, Τάσος Παπάζογλου, μίλησε με ενθουσιασμό για την πορεία της προετοιμασίας, ενώ πρόσθεσε πως "προσπαθώ για το καλύτερο για μένα και για την ομάδα".

«Με βοήθησε πολύ που βρέθηκα στην Κύπρο με την ομάδα. Μπήκα γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη προετοιμασία που έχω κάνει μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Είναι προφανώς άλλο επίπεδο ο Ολυμπιακός και ο Πανσερραϊκός».

Για τους στόχους του είπε: «Στόχος μου είναι να κάνω ότι λέει ο προπονητής μου και να δουλεύω σκληρά στην προπόνηση. Και φυσικά μετά όλα αυτά να βγαίνουν στο γήπεδο. Εγώ πάντα προσπαθώ για το καλύτερο για μένα και για την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός είναι το κορυφαίο κλαμπ στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Είναι τεράστιες οι διαφορές με ότι έχω συναντήσει έως τώρα στην καριέρα μου αλλά δεν επηρεάζομαι. Έχω μάθει να δουλεύω και συνεχίζω έτσι».

Όσο για το ποιός του έχει δώσει τις πιο καλές συμβουλές απάντησε: «Αυτός που με έχει συμβουλεύσει μέχρι τώρα είναι ο Αβραάμ. Με βοηθάει συνεχώς αλλά γενικά το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι εξαιρετικό και αυτό βγαίνει στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags