Facebook Pixel Προθεσμία 20 ημερών στον Ολυμπιακό για να βάλει κάμερες στα αποδυτήρια!
| 2017-07-14 18:31:00

Προθεσμία 20 ημερών στον Ολυμπιακό για να βάλει κάμερες στα αποδυτήρια!

Προθεσμία 20 ημερών στον Ολυμπιακό για να βάλει κάμερες στα αποδυτήρια!

Προθεσμία 20 ημερών στην ΠΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να συμμορφωθεί με το νόμο βάζοντας κάμερες στ’ αποδυτήρια του Καραϊσκάκη έδωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Σε αντίθετη περίπτωση ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να μην πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα!

Η απόφαση της ΕΕΑ «τάσσει προθεσμία είκοσι (20) ημερών για άρση παράβασης σχετικής με τις διατάξεις του άρθρου 2 του Ν.4326/2015 και της υπ΄αριθμ. 229158/12878/1281/237 Κ.Υ.Α. των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών και του Υφυπουργού Πολιτισμού».

Η υπόθεση άρχισε έπειτα από την καταγγελία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κάλεσε σε ακρόαση την ΠΑΕ Ολυμπιακός για παράβαση του αθλητικού νόμου του 2015, που αφορά στο ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις κάμερες στα γήπεδα.

Η αφετηρία ήταν τα γεγονότα στο χώρο των αποδυτηρίων του Καραϊσκάκη μετά τη λήξη του πρώτου ημιτελικού κυπέλλου Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Όπως αποδείχθηκε στο χώρο των αποδυτηρίων παρά τα όσα αναφέρονται στην υπουργική απόφαση, δεν λειτουργούσαν κάμερες στις οποίες μπορούσε να έχει πρόσβαση η αστυνομία.

Για αυτό όταν ζητήθηκε το υλικό από τις κάμερες από τη διεύθυνση αθλητικής βίας, η αστυνομική διεύθυνση Πειραιά είπε ότι δεν διαθέτει υλικό από κάμερες στο χώρο των αποδυτηρίων του Καραϊσκάκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags