Facebook Pixel Ο Σουάρες κέρδισε Μαρκαριάν! (BINTEO)
| 2011-07-20 07:49:00

Ο Σουάρες κέρδισε Μαρκαριάν! (BINTEO)

Ο Σουάρες κέρδισε Μαρκαριάν! (BINTEO)

Η άμυνα-γρανίτης του Σέρχιο Μαρκαριάν άντεξε μόλις για ένα ημίχρονο στον ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα, αφού ο Σουάρες πήρε το όπλο του και με δύο γκολ στην ανάπαυλα "καθάρισε" για την Ουρουγουάη (2-0 το Περού).

Η άμυνα του Σέρχιο Μαρκαριάν οδήγησε το Περού στα ημιτελικά του Κόπα Αμερίκα, αλλά δεν ήταν αρκετή και για την πρόκριση στον τελικό. Η Ουρουγουάη έδειχνε να έχει μπει στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως να μπορέσει να δημιουργήσει κάποια μεγάλη φάση, εκτός από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης όπου ο Σουάρεζ έχει πολλά κέφια.

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Αλβάρο Περέιρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Περού, ύστερα από κεφαλιά του Λουγκάνο, όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά λόγω οφσάιντ. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ και το παιχνίδι μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε προσφέρει καμία συγκίνηση.

Στην επανάληψη οι ομάδες ξεκίνησαν χωρίς αλλαγές και χρειάστηκαν μόλις πέντε λεπτά για να «κλειδώσει» η ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρεζ τη νίκη. Στο 53΄ και το 58΄ ο Σουάρεζ σημείωσε τα δύο γκολ της αναμέτρησης στέλνοντας ουσιαστικά την ομάδα του στο τελικό, με τον τερματοφύλακα των Περουβιανών να φέρει ευθύνη. Η αποβολή του Βάργκας στο 69΄ έδειξε πως το Περού είχε αποδεχθεί τη τύχη του και θα κρατούσε απλά την εξαιρετική πορεία μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού.

Η Ουρουγουάη περιμένει το νικητή του ζευγαριού Παραγουάη-Βενεζουέλα για να διεκδικήσει την Κυριακή το 15ο τρόπαιο της ιστορίας της και να βρεθεί μόνη πρώτη στη λίστα τον κατακτήσεων, προσπερνώντας την Αργεντινή.

Οι συνθέσεις:

Περού (Σέρχιο Μαρκαριαν): Φερνάντεζ, Ροντρίγκεζ, Ακασιέτε, Βιλτσεζ, Καρμόνα, Γιοτούν(54' Τσιρόκε), Μπαλμπίν, Κρουθάδο, Βάργκας, Γκερέρο, Αντβίνκουλα (61' Λομπατόν)

Ουρoυγουάη (Ουάσινγκτον Ταμπάρες): Μουσλέρα, Περέιρα, Λουγκάνο, Κοάτες, Κάσερες, Γκαργκάνο(71' Εγκουρέν), Ρίος, Γκονζάλες, Αλφ. Περέιρα, Φορλάν, Σουάρες(71' Ερνάντες)

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags