Facebook Pixel Εντυπωσιακή ατάκα από βασικό του Παναθηναϊκού για Μπεργκ...
| 2017-07-15 19:55:00

Εντυπωσιακή ατάκα από βασικό του Παναθηναϊκού για Μπεργκ...

Εντυπωσιακή ατάκα από βασικό του Παναθηναϊκού για Μπεργκ...

Ποια βασική μονάδα των "πρασίνων" τόνισε σε δηλώσεις του πως "δεν χρειαζόμαστε πια τον Μπεργκ!";

Ο λόγος για τον Νίκλας Χουλτ, που το είπε, φυσικά, αστειευόμενος...

Ο Σουηδός μίλησε στην κάμερα της Nova για το ματς με την Γκεντσλερμπιρλιγκί, αλλά και πολλά ακόμα.

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Κρατήσαμε την μπάλα, πιέσαμε και σκοράραμε ένα όμορφο γκολ. Σε αυτό το στάδιο είμαστε όλο και καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Αρχίσαμε τη σεζόν όπως τελειώσαμε την προηγούμενη, με την ίδια μαχητική νοοτροπία. Μπαίνουν και κάποια νέα παιδιά στην ομάδα, δεν είναι εύκολο αυτό να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά όλοι θα χρειαστούν αφού έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη σεζόν με υποχρεώσεις στην Ευρώπη, στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Για την κλήρωση του Europa League ανέφερε: «Δεν ξέρω πολλά για καμία από τις δύο ομάδες. Σίγουρα είναι καλές για να παίζουν σε αυτή τη διοργάνωση. Αλλά νομίζω ότι δείξαμε ότι ίσως είμαστε 80-85% έτοιμοι, οπότε πστεύω σε αυτά τα ματς θα έχουμε φτάσει στο 100%».

Όσο για το αν του λείπει ο Μπεργκ αρχικά απάντησε γελώντας: «Σήμερα, όχι, κερδίσαμε 1-0, δεν τον χρειαζόμαστε πια, σκοράρουμε. Φυσικά μου λείπει και ως φίλος μου και ως συμπαίκτης μου, όλοι ξέρουν πόσο σημαντικός παίκτης είναι και νομίζω λείπει σε όλους».

Τέλος για τα όσα έχουν γίνει με τον ίδιο κι αν εκκρεμεί ακόμα κάποιο ποσό να του δοθεί απάντησε: «Επικεντρώνομαι μόνο στο ποδόσφαιρο, ο ατζέντης μου ασχολείται με όλα τα άλλα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags