Facebook Pixel Ο Μουρίνιο έριξε... άκυρο σε Κριστιάνο Ρονάλντο!
| 2017-07-16 21:49:00

Ο Μουρίνιο έριξε... άκυρο σε Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Μουρίνιο έριξε... άκυρο σε Κριστιάνο Ρονάλντο!

Διαβάστε για ποιο λόγο ο Πορτογάλος προπονητής ξεκαθάρισε ότι δεν θα ασχοληθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στις ΗΠΑ βρίσκεται η αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας, που περιλαμβάνει πληθώρα φιλικών αναμετρήσεων με ομάδες από όλη την υφήλιο.

Οι δημοσιογράφοι λοιπόν, βρήκαν την ευκαιρία να ρωτήσουν τον Ζοζέ Μουρίνιο για τα μεταγραφικά σενάρια περί Μοράτα και Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο ο Πορτογάλος κόουτς ήταν ξεκάθαρος.

«Δεν πρόκειται να σπαταλήσει χρόνο ο σύλλογος σε παίκτες που αποτελούν αδύνατη αποστολή. Ο Ρονάλντο είναι τόσο σημαντικός παίκτης για την ομάδα του. Ένας παίκτης με μεγάλη οικονομική ισχύ. Δεν καταφέραμε να βρούμε λόγο που να μας κάνει να σκεφτούμε ότι ο Ρονάλντο μπορεί να φύγει», ανέφερε αρχικά.

Για το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για τον Άλβαρο Μοράτα ανέφερε: «Είναι κρίμα. Είναι ένας παίκτης που ανέβηκε στην πρώτη ομάδα μαζί μου και έχω ιδιαίτερη γνώμη γι’ αυτόν. Μου άρεσε να βλέπω την εξέλιξή του σε Γιουβέντους και Ρεάλ. Αλλά δεν ήρθαμε σε συμφωνία με τον σύλλογό του και δεν νομίζω ότι θα καταλήξει σε εμάς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags