Facebook Pixel "Δεν θέλω να φύγω από τον Παναθηναϊκό"!
| 2017-07-17 07:21:00

"Δεν θέλω να φύγω από τον Παναθηναϊκό"!

"Δεν θέλω να φύγω από τον Παναθηναϊκό"!

O Νίκλας Χουλτ δεν άφησε περιθώριο παρερμηνειών, όντας κατηγορηματικός για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, ενώ έδειξε κι... αρχηγικές τάσεις, λέγοντας οτι του αρέσει να λειτουργεί ως ηγέτης!

Αναλυτικά όσα είπε ο Σουηδός μπακ του Παναθηναϊκού

Μετά από τις πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ, ποια είναι η εντύπωση σου για την ομάδα;

«Ναι, έτσι είναι, άλλαξαν πολλά. Σχεδόν όλοι οι μεσοεπιθετικοί παίκτες έφυγαν. Όμως, νομίζω πως το ξεπερνάμε και παιχνίδι με παιχνίδι, γινόμαστε καλύτεροι. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με την Γκενσλέρ, παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα όχι στο 100%, αλλά ίσως κοντά στο 80%. Παίξαμε εναντίον τριών καλών ομάδων στην Ολλανδία και ήταν δυνατά τεστ για εμάς. Είμαστε λίγο κουρασμένοι, γιατί δώσαμε 3 παιχνίδια σε 9 ημέρες και ενδιάμεσα κάναμε δυνατές προπονήσεις, όμως νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά που κάναμε εδώ».

Πολλοί είχαν την εντύπωση ότι θα επηρεαζόταν η διάθεση σου, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που προέκυψαν και της προσφυγής που κατέθεσες. Εσύ πως αισθάνεσαι;

«Νιώθω πάρα πολύ καλά. Θεωρώ ότι το δείχνω στον αγωνιστικό χώρο, στα παιχνίδια και στις προπονήσεις. Πάντα είμαι χαρούμενος που παίζω για τον Παναθηναϊκό και αισθάνομαι άνετα. Όλοι στην ομάδα νιώθουμε καλά. Είμαστε σαν τα μέλη μιας οικογένειας. Σίγουρα, χρειαζόμαστε ενίσχυση, κυρίως στην επίθεση για να γίνουμε πιο απειλητικοί. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, εκτιμώ πως θα έχουμε μία καλή σεζόν».

Φέτος, νιώθεις πιο σημαντικός για την ομάδα; Μπορείς να ηγηθείς;

«Προσπαθώ να αποδώσω όπως μπορώ, μιλάω στους συμπαίκτες μου στα ματς και στις προπονήσεις...»

Σε ρωτάω γιατί έχουμε παρατηρήσει ότι το κάνεις συνέχεια αυτό.

«Μου αρέσει να το κάνω. Να λειτουργώ ως μεγαλύτερος, κάτι σαν ηγέτης, ειδικά τώρα που έχουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είναι καλό για μένα, γιατί μεγαλώνω και πρέπει να μπορώ να ηγηθώ».

Όπως βλέπεις την ομάδα, θεωρείς ότι θα είναι ανταγωνιστική; Να κατακτήσει κάτι;

«Βεβαίως. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε. Ξέρουμε την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και ότι εμείς αντιμετωπίζουμε έξτρα δυσκολίες. Θα βάλουμε τα δυνατά μας και ίσως με τη βοήθεια μερικών νέων παικτών, θα ανέβουμε επίπεδο και θα έχουμε μία καλή σεζόν».

Έχεις εντοπίσει διαφορές σε σχέση με πέρυσι;

«Είναι δύσκολο για μένα να το πω. Ήταν η πρώτη μου σεζόν και ήρθα στο μέσο της προετοιμασίας, υπήρχαν 9 νέοι παίκτες και ήταν υπερβολικός ο αριθμός για μία σεζόν. Δεν αρχίσαμε καλά τη χρονιά, παρότι προκριθήκαμε στους ομίλους του Europa League και κατά τη γνώμη μου, δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Το χειμώνα ήρθε ο νέος προπονητής και αλλάξαμε πολλά. Έγιναν πάρα πολλές αλλαγές. Εάν διατηρήσουμε τον κορμό που έχουμε τώρα, θα είμαστε δυνατοί. Έχουμε φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα».

Σαν συμπέρασμα των δηλώσεων σου, μπορούμε να πούμε ότι ο Νίκλας Χουλτ δεν θέλει να φύγει;

«Ναι, δεν θέλω να φύγω. Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags