Facebook Pixel "Καμπανάκι" για Γιαγκελόνια από τον "Μπίδη"
| 2017-07-17 09:52:00

"Καμπανάκι" για Γιαγκελόνια από τον "Μπίδη"

"Καμπανάκι" για Γιαγκελόνια από τον "Μπίδη"

Ο Κύπριος άσος της ΑΕΚ Λάρνακας, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, που τη διετία 2005-07 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, έπαιξε πρόσφατα φιλικό με την πολωνική ομάδα, που πιθανόν βρεθεί στο δρόμο των "πρασίνων", κάνοντας λόγο για "επικίνδυνη ομάδα".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην "ΠΡΑΣΙΝΗ":

«Στο φιλικό που αντιμετωπίσαμε εμείς τη Γιαγκελόνια, ο προπονητής της έπαιξε με δυο διαφορετικές ενδεκάδες και δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα αλλά κάποια βασικά στοιχεία για το παιχνίδι της φάνηκαν. Το σύστημά τους είναι κατά βάση το 4-4-2 και στόχος της ομάδας είναι να ψάξει από πίσω τους δυο επιθετικούς που χρησιμοποιεί για να δημιουργήσουν προβλήματα στον αντίπαλο. Η Γιαγκελόνια, είναι μια ομάδα που έχει πάρα πολύ καλά τρεξίματα, παίζει σε υψηλή ένταση και έχει ως κύριο χαρακτηριστικό της την πίεση στον αντίπαλο», είπε αρχικά για τους Πολωνούς ο Χαραλαμπίδης και πρόσθεσε: «Δεν είναι τυχαίο πως πέρσι διεκδίκησε το πρωτάθλημα ως το τελευταίο παιχνίδι. Θεωρώ, όμως, πως ένας καλός Παναθηναϊκός θα καταφέρει να προκριθεί αν θα είναι αυτή η αντίπαλός του. Μπορεί να είναι μια καλή ομάδα η Γιαγκελόνια, αλλά αν ο Παναθηναϊκός παρουσιαστεί σοβαρός και όπως πρέπει να είναι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, δεν θα αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα και θα πετύχει τον στόχο του».

Αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που πρέπει να προσέξει το «τριφύλλι», είπε: «Η Γιαγκελόνια έχει δυο ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την Κύπρο και τους γνωρίζω καλά. Τον Ρούνιε στην άμυνα και τον Σέρινταν στην επίθεση. Αμφότεροι είναι καλοί παίκτες, ο Σέρινταν κινείται πολύ στον χώρο, έχει πολύ καλά τελειώματα και θέλει προσοχή. Πιστεύω πως στη δεύτερη χρονιά του στην Πολωνία θα είναι καλύτερος, οπότε θα πρέπει να τον προσέξει ο Παναθηναϊκός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags