Facebook Pixel Αρπάζει... φωτιά ο Παναθηναϊκός - Εκεί στέλνει τον στόπερ του κι ο Μαρίνος "ψάχνεται" - Ποιος τα "πήρε"
| 2017-07-17 10:39:00

Αρπάζει... φωτιά ο Παναθηναϊκός - Εκεί στέλνει τον στόπερ του κι ο Μαρίνος "ψάχνεται" - Ποιος τα "πήρε"

Αρπάζει... φωτιά ο Παναθηναϊκός - Εκεί στέλνει τον στόπερ του κι ο Μαρίνος "ψάχνεται" - Ποιος τα "πήρε"

Αρχίζουν και τρέχουν οι εξελίξεις στους "πράσινους" με αποδεσμεύσεις, αφίξεις και παραμονές. Ποιος τα μαζεύει και φεύγει και ποιος -κόντρα στα δημοσιεύματα- θα μείνει εδώ και με ποιο τρόπο.

Όπως είναι γνωστό από τα ρεπορτάζ, ο Ράσμους Τελάντερ φεύγει από τον Παναθηναϊκό!

Ο Δανός στόπερ λόγω της ευπάθειας του στους τραυματισμούς δεν υπολογιζόταν από τον Μαρίνο Ουζουνίδη συν το οτι είχε ένα αρκετά "βαρύ" συμβόλαιο για τα τωρινά οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ.

Έτσι, ο Τελάντερ λόγω και του οτι ο Παναθηναϊκός του φέρθηκε άψογα, παρότι ήταν "υπ` ατμόν" βρήκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, όπως και θα γίνει.

Το "διαζύγιο" πάντως θα είναι βελούδινο, αν και αρχικά ο ατζέντης του επέμεινε να πάρει ο παίκτης όλο το ποσό του συμβολαίου του για τον επόμενο χρόνο, ήτοι 350.000 ευρώ. Εν τέλει, η "χρυσή τομή" βρέθηκε στις 150.000 ευρώ, με τις 100.000 να πηγαίνουν στον παίκτη και τα υπόλοιπα στον μάνατζερ. Το πιθανότερο πάντως είναι ο Τελάντερ να πάει σε ομάδα της Σκανδιναβίας.

Όσον αφορά στον Νίκλας Χουλτ, ο Σουηδός μπακ σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να φύγει, επομένως τα όσα γράφτηκαν περί Κόνιασπορ ήταν ανακριβή.

Τι κράτησε τον παίκτη στον Παναθηναϊκό;

Πρώτον, ο... μάνατζερ του. Ο Μάρτιν Νταλίν, στον οποίο ο Παναθηναϊκός είχε κάποιες οφειλές, εξοφλήθηκε, οπότε του πέρασε η "κάψα" να πάρει τον παίκτη και να φύγει.

Δεύτερον κι επίσης σημαντικό, η Κόνιασπορ, που φέρεται να ενδιαφέρθηκε για τον Χουλτ, πήρε αριστερό μπακ, τον Ερέν Αλμπαϊράκ από την Μπασακσεχίρ, επομένως δεν υφίσταται θέμα να κάνει πρόταση η τουρκική ομάδα για την απόκτηση του.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags