Facebook Pixel «Μήνυμα» Στανόγεβιτς σε βασικούς - Τους στέλνει πάγκο και βάζει τον πιτσιρικά! - Ποιος έχει πρόβλημα
| 2017-07-17 21:59:00

«Μήνυμα» Στανόγεβιτς σε βασικούς - Τους στέλνει πάγκο και βάζει τον πιτσιρικά! - Ποιος έχει πρόβλημα

«Μήνυμα» Στανόγεβιτς σε βασικούς - Τους στέλνει πάγκο και βάζει τον πιτσιρικά! - Ποιος έχει πρόβλημα

Ο Σέρβος είναι απογοητευμένος από όσα είδε στην προετοιμασία από τους συγκεκριμένους και ήδη «ψάχνεται». Η τελευταία τους ευκαιρία και το μεγάλο ρίσκο ενόψει Ευρώπης!

Το… καμπανάκι έχει ήδη χτυπήσει ήδη για δύο «πρωτοκλασάτους» ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που θα πρέπει να δείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο εάν δεν θέλουν να χάσουν τη θέση τους στην ενδεκάδα. Ειδικά ο ένας, έχει μεγάλο πρόβλημα αφού ο παίκτης που είναι το back up του ικανοποίησε τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς στην Ολλανδία!

Ο λόγος για τους Λέο Μάτος και Μάριν Λέοβατς, που πέρσι δεν έβγαιναν ούτε με… αίτηση από το βασικό σχήμα. Το θέμα όμως είναι πως τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και ο Κροάτης, δεν… έβγαλαν μάτια στις δύο εβδομάδες που ο ΠΑΟΚ βρισκόταν στην Ολλανδία. Ούτε στις προπονήσεις αλλά ούτε και στα φιλικά…

Αντιθέτως, οι Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και Ντοριάν Λεβέκ φαίνεται πως «κέρδισαν» περισσότερο τον Στανόγεβιτς, που ακόμα «ψάχνεται» για την ενδεκάδα που θα εμπιστευτεί στις 27 Ιουλίου στο Κίεβο, απέναντι στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ!

Ειδικά ο Γάλλος αμυντικός, που αποκτήθηκε για να είναι η εναλλακτική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, έδειξε μεγάλη διάθεση και σοβαρότητα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και έδωσε το δικαίωμα στον Στανόγεβιτς να χαμογελάει, αφού δεν θα έχει το πρόβλημα που είχε ο Βλάνταν Ίβιτς με το να μην διαθέτει άλλη αξιόπιστη επιλογή εκτός του Λέοβατς!

Οι Μάτος και Λέοβατς θα είναι πιθανότατα οι δύο μπακ του ΠΑΟΚ στο φιλικό της Παρασκευής, με αντίπαλο την Ανόρθωση στην Τούμπα. Εάν όμως ένας από τους δύο ή και οι δύο δεν αποδώσουν τα αναμενόμενα, ο Στανόγεβιτς θα αρχίσει να σκέφτεται πολύ σοβαρά τους Λεβέκ και Δεληγιαννίδη, τουλάχιστον για το πρώτο ματς με τους Ουκρανούς!

Η απόφαση βέβαια να καθίσει στον πάγκο ο Λέο Μάτος δεν είναι εύκολη καθώς πρόκειται για ένα από τα «βαριά χαρτιά» του ΠΑΟΚ και ο Δεληγιαννίδης δεν διαθέτει την εμπειρία του. Ωστόσο ο νεαρός ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της προετοιμασίας και στα φιλικά που αγωνίστηκε είχε πολύ καλή απόδοση.

Συν τοις άλλοις, ο Στανόγεβιτς είναι από τους προπονητές που στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει εμπιστευτεί πολλούς «μικρούς», ειδικά την εποχή που ήταν προπονητής της Παρτιζάν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags