Facebook Pixel Αποκάλυψη Μίχελ για Σουπερλιγκάτο τεχνικό - Έφτασε πολύ κοντά στον πάγκο του ΠΑΟΚ!
| 2017-07-17 23:53:00

Αποκάλυψη Μίχελ για Σουπερλιγκάτο τεχνικό - Έφτασε πολύ κοντά στον πάγκο του ΠΑΟΚ!

Αποκάλυψη Μίχελ για Σουπερλιγκάτο τεχνικό - Έφτασε πολύ κοντά στον πάγκο του ΠΑΟΚ!

Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου παραχώρησε συνέντευξη σε ξένο Μέσο. Τι αποκάλυψε για το θέμα του προπονητή και τι είπε για τον Ιβάν Σαββίδη;

Ο Λούμπος Μίχελ μίλησε στην ιστοσελίδα «marmazov.ru» και –μεταξύ άλλων- αποκάλυψε ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε πολύ κοντά στο να αναλάβει τον ΠΑΟΚ, αν και στο τέλος προτιμήθηκε ο Αλεξάνταρ Στανόιγεβιτς.

Παράλληλα, χαρακτήρισε τον Ιβάν Σαββίδη ενεργητικό και δίκαιο άνθρωπο, αλλά και παθιασμένο με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στους δυο γιους του προέδρου, που ασχολούνται ενεργά με την ομάδα.

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

Αρχικά ο Μίχελ τόνισε: «Ο ιδιοκτήτης ζει στο Ροστόφ. Ωστόσο είτε μέσω του τηλεφώνου ή του Skype υπάρχει επαφή και κάπως έτσι λειτουργεί ο σύλλογος. Επικοινωνεί με όλους μας, με τους διευθυντές, με τον προπονητή. Επιπλέον, έχει δύο γιους, οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στη ζωή του συλλόγου. Με μια λέξη, ναι, ο Σαββίδης ενημερώνεται διαρκώς για όλες τις εξελίξεις. Και όταν έρχεται στην Ελλάδα, ασχολείται για πολλές ώρες μέχρι αργά το βράδυ με την ομάδα. Μπορεί να καλέσει ανά πάσα στιγμή, είτε είναι πρωί ή βράδυ, δεν έχει σημασία. Αυτός είναι ο τρόπος της δουλειάς του. Πρόκειται για έναν ισχυρό, ενεργητικό άνθρωπο, αλλά και δίκαιο. Όταν εργάζεσαι σωστά, επαγγελματικά, θα βρει πάντα μια ευκαιρία να σε ευχαριστήσει».

Για το Ουκρανικό πρωτάθλημα τόνισε:  «Είναι πολύ λυπηρό που μεγάλες ομάδες, όπως Ντνίπρο και η Μέταλιστ, έχουν εξαφανιστεί από τον χάρτη. Όταν εργαζόμουν στην Ουκρανία, το πρωτάθλημα ήταν πολύ ισχυρό, με τουλάχιστον έξι ομάδες σε πολύ υψηλό επίπεδο. Τώρα, η Σαχτάρ προσπαθεί να κρατηθεί σ’ ένα υψηλό επίπεδο, αλλά όταν κερδίζει το πρωτάθλημα με διαφορά 20 βαθμών - αυτό είναι ένα ανησυχητικό φαινόμενο. Και πως θα μπορεί να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο, όταν δεν υπάρχει αντίπαλος; Στο πρωτάθλημα σταμάτησαν να έρχονται σπουδαίοι παίκτες, μεγάλα ονόματα όπως ο Φερναντίνιο, ο Γουίλιαν, ο Ντάγκλας Κόστα, ενώ δεν υπάρχει η παλιά αντιπαλότητα με την Ντιναμό Κιέβου»,

Για τις επαφές του με την οικογένεια Λουτσέσκου τόνισε: «Μιλάμε, υπάρχει επικοινωνία με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου. Παρεμπιπτόντως, ο γιος του Ραζβάν ήταν υποψήφιος για τη θέση του προπονητή στον ΠΑΟΚ. Ήταν ανάμεσα στους τρεις τελευταίους υποψήφιους. Υπήρξε μια μακρόχρονη συζήτηση και διαπραγμάτευση, αλλά στο τέλος, προτιμήθηκε ένας άλλος υποψήφιος. Παρ 'όλα αυτά, υπάρχει καλή εντύπωση για τον Ραζβάν. Για πολλά χρόνια ήταν στην Ξάνθη, και έχει αποκτήσει το σεβασμό όλων»,.

Ολοκληρώνοντας τόνισε: «Με ενδιαφέρει η δουλειά μου σήμερα, θέλω να έχω διοικητικό πόστο στο σύλλογο. Καθημερινά σου δημιουργούνται πολλά συναισθήματα και σου συμβαίνουν πολλά. Το τελευταίο πράγμα που ήθελα ποτέ να γίνω είναι παρατηρητής διαιτησίας».

Η συνέντευξη τελείωσε ως εξής: «Ο γιος του Μίχελ ζει στη Σλοβακία και ασχολείται με μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, ενώ η σύζυγος και η κόρη του ζουν μαζί του στη Θεσσαλονίκη και είναι χαρούμενοι για τη ζωή τους στην Ελλάδα. «Όπως είχε πει ο φίλος μου, Βίκτορ Προκοπένκο, "ζεις μόνο μία φορά και πρέπει η ζωή σου να είναι δίπλα στη θάλασσα". Μόνο τώρα ζώντας στη Θεσσαλονίκη συνειδητοποίησα πόσο δίκιο είχε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags