Facebook Pixel Ποια ευχή του Βούκοβιτς έγινε πραγματικότητα;
| 2017-07-18 07:50:00

Ποια ευχή του Βούκοβιτς έγινε πραγματικότητα;

Ποια ευχή του Βούκοβιτς έγινε πραγματικότητα;

Ο νεοαποκτηθείς Σέρβος στόπερ του Ολυμπιακού εκπλήρωσε ένα μεγάλο "θέλω" του ερχόμενος στην Ελλάδα για τους πρωταθλητές!

Η αγάπη του λοιπόν για τον Ερυθρό Αστέρα έκανε τον Γιάγκος Βούκοβιτς να αφήσει στην άκρη όλες τις προτάσεις που είχε και να πεί το «ναι» στον Ολυμπιακό!

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Σέρβος αμυντικός του Ολυμπιακού

Για το πότε θα είναι έτοιμος: «Ειλικρινά δεν ξέρω, δεν μπορώ να σας απαντήσω με ακρίβεια. Πρέπει να τρέξω πολύ τώρα και μετά από μία εβδομάδα θα μπορούμε να μιλήσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια».

Για τα ματς με την Παρτιζάν: «Σαν... ντέρμπι σε προετοιμασία. Ελπίζω να γίνουν καλά παιχνίδια, να τα απολαύσουν όλοι. Ελπίζω να μην γίνουν διάφορα συμβάντα εκεί, τσακωμοί ή οτιδήποτε άλλο. Μόνο να παίξουμε ποδόσφαιρο θέλω και να το χαρούμε. Αυτό και τίποτα άλλο».

Για την ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι: «Είμαι σίγουρος ότι θα είναι γεμάτο το στάδιο. Εχουν καλούς ultras. Όχι βεβαίως σαν του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού, αλλά είναι καλοί».

Για το αν είναι έτοιμος να γίνει ο ηγέτης της άμυνας: «Φυσικά. Ως νέα μεταγραφή υπόσχομαι πως θα δώσω το μάξιμουμ και φυσικά θα δώσω το καλύτερο που έχω για να γίνω αυτό που λέμε ηγέτης».

Για την επιλογή του να έρθει στον Ολυμπιακό: «Υπήρχαν άλλες προτάσεις. Όταν όμως μου είπε ο ατζέντης μου για τον Ολυμπιακό, τότε όλες οι άλλες επιλογές πήγαν στην άκρη γιατί ήθελα να παίξω ξανά για την ερυθρόλευκη φανέλα. Είμαι μεγάλος οπαδός του Ερυθρού Αστέρα και μπορώ να πω ότι είμαι ένα μωρό του Ερυθρού Αστέρα. Πήγα 11 ετών στην Ακαδημία και πέρασα απ΄ όλες τις ομάδες. Είμαι λοιπόν οπαδός, γι΄ αυτό και όταν έρχεσαι στον Ολυμπιακό αισθάνεσαι λες και είσαι στον Ερυθρό Αστέρα. Το εννοώ αλήθεια. Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου, αυτό είναι το συναίσθημα που έχω»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags