Facebook Pixel Συγκινεί ο Βαγγέλης Μόρας...
| 2017-07-18 10:12:00

Συγκινεί ο Βαγγέλης Μόρας...

Συγκινεί ο Βαγγέλης Μόρας...

Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια, έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Μόρας και ο αδερφός του, ο γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής δεν τον ξέχασε...

Το τραγικό γεγονός αποτέλεσε την αιτία προκειμένου ο διεθνής στόπερ να δημιουργήσει το σωματείο "Save Moras", μέσω του οποίου ο καθένας μπορεί να γίνει δότης μυελού των οστών προκειμένου να βοηθήσει ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών απ' το δυσάρεστο γεγονός, ο αμυντικός της Μπάρι ανέβασε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο Instagram.

"Δύο χρόνια χωρίς εσένα. Θα ήταν όμορφο όλο αυτό να ήταν ένα διάλειμμα όπως στη φωτογραφία και να επιστρέψεις πίσω άλλα δυστυχώς δεν είναι. Την πραγματικότητα είναι δύσκολο να την αποδεχθείς άλλα πρέπει να συνεχίζω να κοιτάω μπροστά. Το σωματείο σου "Save Moras" συνεχίζει και είμαι σίγουρος ότι είσαι περήφανος για όλα τα παιδιά στην Ελλάδα και Ιταλία που συνεχίζουν να δίνουν το μήνυμα που ήθελες 'Γίνε δότης μυελού τον οστών "www.savemoras.com'. Για μένα θα εισαι πάντοτε ο μεγάλος μου αδελφός!!", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση του διεθνούς στόπερ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags