Facebook Pixel Τρελή αποκάλυψη του Ντάρμπισιρ για τον Βαλβέρδε! Ήταν στα μαχαίρια;
| 2017-07-19 12:16:00

Τρελή αποκάλυψη του Ντάρμπισιρ για τον Βαλβέρδε! Ήταν στα μαχαίρια;

Τρελή αποκάλυψη του Ντάρμπισιρ για τον Βαλβέρδε! Ήταν στα μαχαίρια;

Ο Ματ Ντάρμπισιρ, μιλώντας στη βρετανική ιστοσελίδα "setpieces.com", αναφέρθηκε στην κοινή του θητεία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό και προκάλεσε φοβερή εντύπωση με αυτά που είπε!

Ο Άγγλος φορ της Ομόνοιας θυμήθηκε το γκολ που σημείωσε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, αποθέωσε τον Ερνέστο Βαλβέρδε, παρότι αποκάλυψε πως ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα δεν τον ήθελε στους "ερυθρολεύκους"!

"Ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα να αγωνίζεσαι σε ένα απ' τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Ευρώπης και να πετυχαίνεις το νικητήριο γκολ", υποστήριξε αρχικά ο πρώτος σκόρερ του κυπριακού πρωταθλήματος την περυσινή σεζόν.

"Ο Ερνέστο είναι ένας φανταστικός προπονητής. Η προπόνηση είχε τα χαρακτηριστικά της Μπαρτσελόνα. Συνέχεια πάσες και κίνηση. Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, αν έκανα μία μακρινή μπαλιά, ακόμα κι αν ήταν σωστή επιλογή και κατέληγε στα πόδια του συμπαίκτη μου, θα σταματούσε την προπόνηση, θα έφερνε πίσω την μπάλα και θα σου ζητούσε η επίθεση να ξεκινάει από πίσω".

Βέβαια, όπως αποκάλυψε, ο νυν τεχνικός της Μπαρτσελόνα δεν τον ήθελε, αρχικά, στον Ολυμπιακό, αφού δεν αποτελούσε προσωπική επιλογή του: "Η πρώτη κουβέντα που μου είπε, όταν με είδε, είναι πως δεν με υπέγραψε αυτός και ότι δεν με ήθελε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags