Facebook Pixel Ατάκες-φωτιά από Τσίμιροτ για πρωτάθλημα, Στανόγεβιτς και το μέλλον του...
| 2017-07-19 14:47:00

Ατάκες-φωτιά από Τσίμιροτ για πρωτάθλημα, Στανόγεβιτς και το μέλλον του...

Ατάκες-φωτιά από Τσίμιροτ για πρωτάθλημα, Στανόγεβιτς και το μέλλον του...

Η διεκδίκηση του Πρωταθλήματος είναι ο ξεκάθαρος στόχος του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, σύμφωνα με τον Βόσνιο μέσο... 

Ο Γκόικο Τσίμιροτ  αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στην τηλεοπτική εκπομπή «Goal χωρίς σύνορα» (ΣΚΑΪ) και στο σύστημα στο οποίο μπορούν να ανταποκριθούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Αρχικά ρωτήθηκε ποια είναι η διάταξη, στην οποία μπορούν να παίξουν οι παίκτες. Και απάντησε ως εξής: «Μπορώ να αγωνιστώ και στα δύο συστήματα το ίδιο καλά, τόσο στο 4-4-2 όσο και στο 4-2-3-1. Στο φιλικό παιχνίδι με την Γάνδη, εκεί όπου ο προπονητής μας ζήτησε να εφαρμόσουμε το 4-4-2, πιστεύω πως έπαιξα πολύ καλά».

Προσδιόρισε τον επόμενο στόχο του Δικεφάλου: «Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, έχουμε την κατάλληλη ώθηση για να διεκδικήσουμε το Πρωτάθλημα. Μπορούμε δηλαδή να κάνουμε το άλμα για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Ναι, πάμε για το Πρωτάθλημα».

Ποια είναι η άποψή του για τον Στανόγεβιτς. Ο Τσίμιροτ υποστήριξε με νόημα: «Η ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα είναι η ίδια, το κλίμα δεν έχει αλλάξει. Το ρόστερ αλλάζει, κάποιοι νέοι παίκτες ήρθαν στην ομάδα και κάθε προπονητής φέρνει κάτι καινούργιο. Ο προηγούμενος προπονητής μας, ο Ιβιτς είχε κάποια άλλα στοιχεία, ο νέος προπονητής μας ο Στανόγεβιτς ζητά να παρουσιάσουμε κάποια άλλα στοιχεία. Όμως είμαι πεπεισμένος, πως όλοι θέλουν το καλύτερο για την ομάδα. Οσο για εμάς τους παίκτες, να είστε σίγουροι πως δίνουμε το 100% για να οδηγήσουμε την ομάδα στην κορυφή».

«Οι προτάσεις από την Ευρώπη»

Ο Γκόικο Τσίμιροτ, παραδέχθηκε στις δηλώσεις του πως υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για την απόκτησή του, όμως δεν κατατέθηκε ακόμη επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Πριν από την έναρξη της προετοιμασίας είχα κάποιες κρούσεις και επιλογές για να πάω σε άλλη ομάδα αυτό το καλοκαίρι. Το ενδιαφέρον ήταν από την Γερμανία. Το σκέφθηκα πολύ, όμως νομίζω ότι είναι καλό για εμένα που παραμένω στον ΠΑΟΚ. Ναι, ναι, είμαι 100% αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ, Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον, εάν έρθει στην ομάδα μία ενδιαφέρουσα πρόταση για εμένα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags