Facebook Pixel H αποκάλυψη Λουτσιάνο για το νούμερο της φανέλας του και η υπόσχεσή στον κόσμο του ΠΑΟ!
| 2017-07-19 23:40:00

H αποκάλυψη Λουτσιάνο για το νούμερο της φανέλας του και η υπόσχεσή στον κόσμο του ΠΑΟ!

H αποκάλυψη Λουτσιάνο για το νούμερο της φανέλας του και η υπόσχεσή στον κόσμο του ΠΑΟ!

Ο νέος άσος του Παναθηναϊκού ήταν ξεκάθαρος στο τι ζητά από τον εαυτό του ενόψει της σεζόν που έρχεται, αλλά και σχετικά με τον λόγο που πήρε τον αριθμό της φανέλας του.

Ο Λουτσιάνο ήταν ένα από μοντέλα που παρουσίασαν τις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού, με τον νεοαποκτηθέντα Βραζιλιάνο να κάνει δηλώσεις, στις οποίες τόνισε ότι έκανε την καλύτερη επιλογή που ήρθε στο Τριφύλλι, ενώ υποσχέθηκε ότι τα δώσει και την ψυχή του για την ομάδα στο γήπεδο.

Παράλληλα, ο 24χρονος αναφέρθηκε και στο νούμερο 18, το οποίο θα φορέσει στη φανέλα του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για τις νέες φανέλες και το γεγονός ότι ζήτησε το «18»:  «Οι φανέλες είναι πολύ όμορφες. Πραγματικά όμορφες. Σε ότι αφορά το “18” είναι η ημερομηνία γέννησής μου και πάντα έπαιζα με αυτό».

Για το αν είναι έτοιμος: «Δεν έχω κάνει προετοιμασία με την Κορίνθιανς. Έχω κάνει κάποιες προπονήσεις μόνος μου, αλλά είμαι έτοιμος να παίξω όποτε μου ζητηθεί».

«Θα έχουμε μια καλή σεζόν. Έκανα εξαιρετική επιλογή ερχόμενος εδώ. Από τώρα δουλειά και μόνο δουλειά, έχουμε τα Ευρωπαϊκά ματς μπροστά μας».

«Ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους για την αγάπη και για την θερμή υποδοχή. Θα κάνω τα πάντα, θα δίνω την ζωή μου γι’ αυτή τη φανέλα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags