Facebook Pixel Έγραψε ιστορία και... ρεκόρ με την μεταγραφή του στην Τσέλσι ο Μοράτα!
| 2017-07-20 10:35:00

Έγραψε ιστορία και... ρεκόρ με την μεταγραφή του στην Τσέλσι ο Μοράτα!

Έγραψε ιστορία και... ρεκόρ με την μεταγραφή του στην Τσέλσι ο Μοράτα!

Η μετακίνησή του από την Ρεάλ σήμανε ένα μεγάλο ρεκόρ!

Η μεταγραφή του Αλβάρο Μοράτα στην Τσέλσι έχει "κλείσει" και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί.

Με αυτή την συμφωνία ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε κάτι πολύ σημαντικό: έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος Ισπανός ποδοσφαιριστής, με το κόστος μεταγραφής του από τη Ρεάλ Μαδρίτης να ανέρχεται στα 80 εκ. ευρώ.

Παράλληλα, ο Μοράτα θα γίνει και η πιο ακριβή πώληση στην ιστορία της "βασίλισσας", αφήνοντας δεύτερο στη σχετική λίστα τον Άνχελ Ντι Μαρία, του οποίου η μετακίνηση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόστισε 75 εκατ. ευρώ.

Ο Μοράτα πριν την αναχώρηση του για το Λονδίνο, όπου θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, δήλωσε στην «AS»: «Είναι ένα περίεργο καλοκαίρι για μένα, έχουν συμβεί πολλά. Στο τέλος όμως, αν το θέλει ο Θεός, θα ανήκω στην ομάδα που με ήθελε περισσότερο, άρα είμαι χαρούμενος. Προπονούμαι πολύ σκληρά για αυτό το αποτέλεσμα, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι αυτός είναι ο στόχος μου. Στεναχωριέμαι που φεύγω από τη Ρεάλ αλλά ελπίζω όλα να πάνε καλά για μένα στην Τσέλσι».

Όσον αφορά τους φιλάθλους της Ρεάλ, υπογράμμισε: «Ήταν απόλαυση για μένα να παίζω στη Ρεάλ και πάντα θα την υποστηρίζω εκτός απ’ όταν παίζουν με την Τσέλσι».

Για την συνεργασία του με τον Ζινεντίν Ζιντάν, ανέφερε: «Τον ευχαρίστησα για τα πάντα και του ευχήθηκα καλή τύχη για αυτή τη χρονιά».

Στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο μέλλον στη «Βασίλισσα της Ευρώπης», τόνισε: «Μία τρίτη φορά θα ήταν πολύ δύσκολο, δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο τώρα».

Για το αν μετάνιωσε που γύρισε στη Ρεάλ, είπε: «Όχι, καθόλου, κέρδισα τέσσερις τίτλους, μαζί με το δεύτερο μου Τσάμπιονς Λιγκ, φεύγω σίγουρα χαρούμενος».

Για τους πρώην πλέον συμπαίκτες του: «Είναι φίλοι μου, θα συνεχίσω να μιλάω με αυτούς, η πόλη και η ομάδα μπορεί να αλλάξει αλλά ξέρω ότι αυτοί θα είναι πάντα εκεί για μένα».

Σχετικά με το μέλλον του στη Τσέλσι: «Μέχρι να περάσω τις ιατρικές εξετάσεις και να παρουσιαστώ δεν θα νιώθω σίγουρος. Έχουμε δει τα πάντα αυτό το καλοκαίρι, οπότε θέλω να περιμένω μέχρι να πάνε όλα καλά».

Για το νέο του προπονητή: «Πηγαίνω σε μία ομάδα που έχει έναν προπονητή που πιστεύει σε μένα περισσότερο από όλους και αυτό είναι υπέροχο για μένα».

Για πιθανή συνάντηση της Τσέλσι και της Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Μακάρι, αυτό σημαίνει ότι προχωράμε και οι δύο στη διοργάνωση. Δεν θέλω να σκέφτομαι κάτι τέτοιο τώρα, το μόνο που σκέφτομαι είναι να πάω στο Λονδίνο».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags