Facebook Pixel "Ο Ολυμπιακός μας ζήτησε Λεονάρντο και Τζούρτζεβιτς"!
| 2017-07-20 14:43:00

"Ο Ολυμπιακός μας ζήτησε Λεονάρντο και Τζούρτζεβιτς"!

"Ο Ολυμπιακός μας ζήτησε Λεονάρντο και Τζούρτζεβιτς"!

Ο γενικός διευθυντής της Παρτιζάν, Μίλος Βαζούρα αποκάλυψε πως οι Πειραιώτες ενδιαφέρθηκαν για τους δύο αστέρες της ομάδας, τους Ούρος Τζούρτζεβιτς και Λεονάρντο!

«Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά η Παρτιζάν δεν θα παραδοθεί, καθώς είναι μεγάλη ομάδα. Στην κλήρωση καθόμουν μαζί με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεών τους και δεν ήταν χαρούμενοι που κληρώθηκαν με εμάς. Ξέρουν καλά την Παρτιζάν, μας ζήτησαν κιόλας τους Λεονάρντο και Ούρος Τζούρτζεβιτς. Γνωρίζουν πως η ομάδα μας είναι ενωμένη, πως έχουμε νέο τεχνικό και πως έχουμε ακόμα μία μεταγραφή (σ.σ. Σουμά). Το πιο σημαντικό είναι πως οι οπαδοί μας στηρίζουν τους παίκτες και πως δεν θα έχει σημασία τίποτα, όταν ο Ολυμπιακός βγει στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του γενικού διευθυντή της Παρτιζάν, που είπε μερικά πράγματα και για τη νέα μεταγραφική επιτυχία της Παρτιζάν, τον Σεϊντούμπα Σουμά.

«Σπάσαμε το ρεκόρ από μεταγραφικής απόψεως. Ο Σουμά είναι η πιο ακριβή μας μεταγραφή σε όλη μας την ιστορία. Τις τελευταίες δύο ημέρες έπρεπε να ανεβάσουμε την προσφορά μας γιατί άλλες ομάδες πρόσφεραν περισσότερα, συμπεριλαμβανομένων και των γειτόνων μας, του Ερυθρού Αστέρα. Έδιναν στη Σλόβαν 30% περισσότερα χρήματα από ό,τι εμείς. Η Σεϊντούμπα είπε πως ήθελε να παίξει μόνο στην Παρτιζάν και πως το θέμα έπρεπε να τελειώσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags