15/01/11 - 21:49

«Με τον κόσμο γυρίσαμε το παιχνίδι»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο βοήθησε τα μέγιστα, ώστε να γυρίσουν το ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό και να πάρουν τη νίκη.

«Με τον κόσμο γυρίσαμε το παιχνίδι»
21.080views 0shares

«Έχω βρεθεί σε πολλά γήπεδα, στο Σαν Μαμές. Το κοινό της Αθλέτικ υποστηρίζει πολύ, είναι ωραία ατμόσφαιρα. Αυτό που συμβαίνει στο Καραϊσκάκη, κάνει πολύ δύσκολο το έργο των αντιπάλων. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι με τη βοήθεια του κόσμου γυρίσαμε το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Βαλβέρδε.

Είναι ένα από τα πιο δύσκολα βράδια του Ολυμπιακού, αν εξαιρέσουμε εκείνο το παιχνίδι με την ΑΕΚ;

«Φέτος, ήταν ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχουμε παίξει. Ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός. Εμείς δεν είχαμε τον ρυθμό που θέλαμε συνήθως στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν υπερβολικά αργοί. Έτσι το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλό για εμάς. Στο β' ημίχρονο βρήκαμε τον εαυτό μας, αυξήσαμε το ρυθμό, βάλαμε το πρώτο γκολ, είχαμε πολλές ευκαιρίες, παρόλο που επανήλθαμε στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, πρέπει να σκεφτούμε ότι από την αρχή του παιχνιδιού θέλουμε αυτόν τον ρυθμό. Είναι η πρώτη φορά που έπρεπε να γυρίσουμε ένα παιχνίδι, ευτυχώς το καταφέραμε. Αυτό αποδεικνύει ότι η ομάδα έχει θέληση, έχει δύναμη και πρέπει να συνεχίσει έτσι. Πρέπει να αναγνωρίσουμε τη βοήθεια του κόσμου μας σήμερα. Έχω βρεθεί σε πολλά γήπεδα, στο Σαν Μαμές. Το κοινό της Αθλέτικ υποστηρίζει πολύ, είναι ωραία ατμόσφαιρα. Αυτό που συμβαίνει στο Καραϊσκάκη, κάνει πολύ δύσκολο το έργο των αντιπάλων. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι με τη βοήθεια του κόσμου γυρίσαμε το παιχνίδι».

Ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος από ισχυρό μέταλλο;

«Αυτό είναι που προσπαθούμε. Κανείς να μην μπορεί να τα βάλει μαζί μας. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Πανσερραϊκός έπαιξε μπάλα, έχει καλούς επιθετικούς όπως τον Γεωργιάδη. Πρέπει να καταφέρεις να είσαι έτσι».

Μιλήσατε για τον Γεωργιάδη. Αν μπορούσατε να μας πείτε δύο λόγια για τους δύο στόχους του Ολυμπιακού, τον Γεωργιάδη και τον Ανάκογλου.

«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Είδαμε ότι είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Είναι δύο παίκτες του Πανσερραϊκού που γενικά ήταν καλός ο Πανσερραϊκός. Εμείς κοιτάζαμε περισσότερο τους δικούς μας. ΤΙ έκαναν οι Φετφατζίδης, Μιραλάς. Τι δεν έκαναν σωστά για να το βελτιώσουμε. Κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι, να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Αναγνωρίζουμε ότι είναι καλοί ποδοσφαιριστές».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ