Facebook Pixel "Σημαντικός ο κόσμος του Άρη"
| 2011-07-20 16:58:00

"Σημαντικός ο κόσμος του Άρη"

"Σημαντικός ο κόσμος του Άρη"

Με αφορμή το χθεσινό φιλικό του Άρη με την Κέρκυρα(1-1), ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Άρη και την βοήθεια του κόσμου του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του προπονητή των "Φαιάκων" στον "ΑΡΗΣ FM 92.8":

Στην αρχή των δηλώσεών του, ο κ. Μπάντοβιτς αναφέρθηκε στη φιλική αναμέτρηση που ήρθε ισόπαλη (1-1):

"Από τη δική μου πλευρά και όσον αφορά τη δική μου ομάδα, είμαι ευχαριστημένος. Κάθε προπονητής δουλεύει σε συγκεκριμένα πράγματα και από θέμα φυσικής κατάστασης και από θέμα τακτικής. Έχουμε, όμως, πολύ δουλειά ακόμη. Τελείωσε τώρα η δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας και μπαίνουμε στην τρίτη. Και οι δύο ομάδες, πάντως, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία".

Μιλώντας για τα παιχνίδια ανάμεσα στον Αρη και την Κέρκυρα, που έχουν ενδιαφέρον από θέμα διακύμανσης του σκορ, με αφορμή το τελευταίο ματς του Πρωταθλήματος (3-4), σχολίασε:

"Υπάρχει ενδιαφέρον γενικά σε αυτά τα παιχνίδια. Μου αρέσει η ομάδα μου και θέλω να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Ίσως να είναι και ρίσκο, βέβαια, αυτό, γιατί μπορεί να μην έρθουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Όπως πέρσι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι του Πρωταθλήματος, αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες. Αν προσέχαμε αυτές τις λεπτομέρειες και κάναμε σωστή διαχείριση, θα μπορούσαμε και να κερδίσουμε το μεταξύ μας παιχνίδι πιστεύω".

Σχετικά με το ρόστερ του Αρη, ο προπονητής των Φαιάκων σημείωσε:

"Ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα και έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Το παιχνίδι του Πρωταθλήματος ήταν πάρα πολύ όμορφο. Φαίνεται ότι υπάρχουν στοιχεία στα οποία δουλεύει ο προπονητής. Όλοι δοκιμάζουν, όπως και ο κ. Τσιώλης, ώστε όταν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα, να μπορεί να βρίσκει λύσεις. Έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σε τιμωρήσουν για τις αδυναμίες σου, να τις εκμεταλλευτούν και να τελειώσουν το παιχνίδι".

Ο Μπάντοβιτς στάθηκε στην παρουσία τόσο του ίδιου, όσο και του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο των ομάδων τους αντίστοιχα από το τέλος της περσινής σεζόν, διάστημα στο οποίο έμαθαν την ομάδα:

"Αυτό είναι κάτι θετικό, γιατί μαθαίνουμε τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Ο προπονητής βάζει τους κανόνες, που πρέπει να ακολουθούνται. Ξέρει τον τρόπο της δουλειάς του κάθε παίκτη. Ξέρει τι ζητά από την προπόνηση, τι θέλει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του και από εκεί και πέρα, κάνει τον προγραμματισμό του για τη νέα χρονιά. Σαν προπονητής, γνωρίζεις τους ποδοσφαιριστές, ποιους θα πάρεις, ανάλογα με τη φιλοσοφία που θέλεις να παίξεις" και σχετικά με το επίπεδο των ελληνικών ομάδων, αλλά και τους αρκετούς Έλληνες που έχουν οι περισσότερες στο δυναμικό τους, δήλωσε:

"Πιστεύω ότι πολλές ομάδες θα είναι στο ίδιο επίπεδο. Βέβαια, αυτό εξαρτάται από το τι μπορεί να περάσει ο κάθε προπονητής".

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στους οποίους έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στον ΑΡΗ, αλλά και στη δική του ομάδα, την Κέρκυρα, τόνισε:

"Δεν αποτελεί ρίσκο, γιατί ξέρεις τι έχεις στα χέρια σου. Πρέπει να δουλεύεις με αυτά τα παιδιά κι όταν θεωρείς ότι είναι έτοιμα, τους δίνεις την ευκαιρία. Όλοι την πήραμε κάποια στιγμή αυτήν την ευκαιρία. Πρέπει να τα στηρίζουμε, αλλά πρέπει επίσης να είμαστε και ειλικρινείς και να πούμε ότι δεν είναι έτοιμα. Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ μαζί τους, ώστε όταν τους δοθεί αυτή την ευκαιρία, να την αρπάξουν. Πρέπει να είναι έτοιμοι και ψυχολογικά, όχι μόνο σωματικά, γιατί στο ποδόσφαιρο έρχονται και δύσκολες στιγμές, που πρέπει να τις αντιμετωπίσεις".

Τέλος, αναφερόμενος στην παρουσία των οπαδών του Αρη στο Καρπενήσι, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είχε νε πει:

"Είναι πολύ σημαντικό το ότι είναι δίπλα στην ομάδα τους και οι οπαδοί του Αρη είναι ο 12ος παίκτης. Είναι δυνατοί, πάντα παρόντες και είναι ένα “όπλο” του Αρη τόσο στο Χαριλάου, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags