Facebook Pixel Τρομερό «σκηνικό» με τον Άγγελο Αναστασιάδη και τον Ιγκόρ Τούντορ στην Τουρκία - Ποιος το περίμενε;
| 2017-07-21 11:45:00

Τρομερό «σκηνικό» με τον Άγγελο Αναστασιάδη και τον Ιγκόρ Τούντορ στην Τουρκία - Ποιος το περίμενε;

Τρομερό «σκηνικό» με τον Άγγελο Αναστασιάδη και τον Ιγκόρ Τούντορ στην Τουρκία -  Ποιος το περίμενε;

Τελικά στο ποδόσφαιρο γίνονται… τα πάντα όλα. Διαβάστε σούπερ παρασκήνιο για το «χουνέρι» που έκανε ο Αγγελος Αναστασιάδης στον… Ιγκόρ Τούντορ!

Δεν γίνονται αυτά! Απίστευτο… χουνέρι σε πρώην προπονητή και πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ από έναν άλλον… πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ!

Ένα ήταν το αποτέλεσμα που προκάλεσε αίσθηση στη χθεσινή βραδιά του Europa League! O αποκλεισμός της Γαλατάσαραϊ από την σουηδική Έστερσουντ!

Οι Σουηδοί είχαν επικρατήσει στην έδρα τους με σκορ 2-0 και χθες το βράδυ έμειναν όρθιοι στο «Αλί Σαμί Γεν», με το τελικό 1-1 να αφήνει εκτός τη «Τσιμ Μπομ» από τον 3ο προκριματικό γύρο και να προκαλεί τεράστιες αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών της, που έκαψαν εισιτήρια διαρκείας και ζήτησαν την απομάκρυνση του Ίγκορ Τούντορ!

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι έτσι και χθες, στο κέντρο της άμυνας της Έστερσουντ αγωνίστηκε βασικός με μεγάλη επιτυχία ένας πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ! Ο λόγος για τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο, τον ομογενή στόπερ που έφερε στον Δικέφαλο του Βορρά ο Άγγελος Αναστασιάδης τον Ιανουάριο του 2015, με τριετές συμβόλαιο!

Ο Ίγκορ Τούντορ δεν σκέφτηκε καν να κρατήσει τον Παπαγιαννόπουλο στην Τούμπα λίγους μήνες αργότερα, όμως αυτός πήρε τελικά την… εκδίκησή του! Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν από τους κορυφαίους της Έστερσουντ στα δύο παιχνίδια με τους Τούρκους.

Στο χθεσινό παιχνίδι αγωνίστηκε ως αλλαγή και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 69΄ και ενώ το σκορ ήταν ήδη 0-1 και δεν κατάφερε να αλλάξει την τραγική εικόνα της Γαλατάσαραϊ, που απλά απέφυγε την ήττα με γκολ του Αχμέτ Τσαλίκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags