Facebook Pixel "Συμβόλαιο θανάτου και σιχαμερή γύμνια"
| 2011-07-20 17:34:00

"Συμβόλαιο θανάτου και σιχαμερή γύμνια"

"Συμβόλαιο θανάτου και σιχαμερή γύμνια"

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής, με την οποία καυτηριάζει τις τελευταίες αποφάσεις της ΕΠΟ με αφορμή την εκδίκαση των υποθέσεων για τη Βέροια, την Παναχαϊκή και τα Τρικάλα, "ευχαριστώντας" παράλληλα τα δικαιοδοτικά όργανα για τις μέχρι τώρα αποφάσεις τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

"Με τις πρόσφατες αποφάσεις της η ΕΠΟ προσέφερε μία υπηρεσία στον ΗΡΑΚΛΗ, που τόσο στοχοποίησε και τόσο αποφασιστικά επιχειρεί να εξοντώσει, βγάζοντας από το "κάδρο" της στόχευσης όλες τις άλλες ομάδες. Η υπηρεσία αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι έπεισε ακόμη και τον τελευταίο δύσπιστο Έλληνα φίλαθλο ότι υπάρχει ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ, ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ και ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΑΔΙΚΗ συμπεριφορά των Δικαιοδοτικών Οργάνων της Ομοσπονδίας εις βάρος του ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ!

Μπορεί κάποιοι να χαρακτήριζαν "υπερβολικό" και ίσως "γραφικό" τον ισχυρισμό ότι η ΕΠΟ στοχοποίησε την ομάδα μας και ανέλαβε "συμβόλαιο θανάτου", όμως, τώρα, δεν τους απομένει η παραμικρή αμφιβολία. Τα πράγματα μιλούν από μόνα τους, οι αποφάσεις της Ομοσπονδίας μιλούν από μόνες τους…

Όταν έχεις να χειριστείς υποθέσεις ομάδων με τις ΙΔΙΕΣ κατηγορίες με αυτή, που βαρύνει τον ΗΡΑΚΛΗ και, ουσιαστικά, τις απαλλάσεις, ενώ την "άλλη ομάδα", αυτήν, που το βρωμερό κύκλωμα των στημένων από μόνο του αποκαλύπτει ότι είναι "στην απέξω" και επιθυμεί να την "τελειώσει", ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, την καταδικάζεις σε αφανισμό, τότε ανακηρύσσεσαι μνημείο ΑΝΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΟΔΙΚΙΑΣ.

Όταν, μάλιστα, φτάνεις μέχρις του σημείου να απαλλάξεις ομάδα με βαρύτερο κατηγορητήριο από αυτό του ΗΡΑΚΛΗ, ανατρέποντας αρχική καταδικαστική απόφαση, τότε πετάς κάθε ρούχο που καλύπτει τη σιχαμερή γύμνια σου και το προαποφασισμένο των σκοπών σου.

Ευχαριστούμε, λοιπόν, την ΕΠΟ και τα Δικαιοδοτικά Οργανά της, που, πλέον, έπεισαν το φίλαθλο πανελλήνιο για αυτό, το οποίο εμείς γνωρίζαμε εξ αρχής: ότι ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ!

Ωστόσο, δεν θα τους περάσει, όσο και να συνεχίζουν να εκτίθενται με σκάνδαλα επί σκανδάλων…"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags