Facebook Pixel Τρομερές δηλώσεις Ρομπέρτο για Ολυμπιακό και Μαρινάκη!
| 2017-07-22 14:58:00

Τρομερές δηλώσεις Ρομπέρτο για Ολυμπιακό και Μαρινάκη!

Τρομερές δηλώσεις Ρομπέρτο για Ολυμπιακό και Μαρινάκη!

Το δέσιμο και την αγάπη του για τον Ολυμπιακό έξεφρασε μέσα από δηλώσεις του για άλλη μια φορά ο Ρομπέρτο. Τι είπε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Ήμουν από 15 χρόνων στην Ατλέτικο και έχω σπουδαίες αναμνήσεις. Πρόλαβα τον Μπόρχα Μπαστόν και τον Κέκο. Ακόμα και τον Καμάτσο. Μας έδειξε τον δρόμο για το πώς μπορείς να γίνεις σπουδαίος, όπως ήταν αυτός! Έπαιξα επίσης στην Πορτογαλία, αλλά έχω σπουδαίες αναμνήσεις από το πέρασμά μου από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός πορτιέρο στην "Αs" και στη συνέχεια μίλησε για τον Ολυμπιακό:

«Έχω αναμνήσεις από μεγάλα παιχνίδια. Μια νίκη με 3-2 επί της Ατλέτικο στο Champions League. Κερδίσαμε την Άρσεναλ στο γήπεδό τους, τη Γιουβέντους, την Μπενφίκα και παραλίγο να αποκλείσουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να πάμε στους οκτώ».

Στη συνέχεια, ο Ρομπέρτο αναφέρθηκε και στη στάση που κράτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο θέμα της επιθυμίας του να επιστρέψει στην πατρίδα του: «Νοιάζομαι για τους Έλληνες πολύ. Μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά και σε αυτό οφείλονται σε ένα βαθμό οι εμφανίσεις που έκανα. Έζησα τρία υπέροχα χρόνια. Συνεχίζω να λαμβάνω πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα από ανθρώπους που μου ζητάνε να επιστρέψω, καθώς τους λείπω πολύ. Μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Ο πρόεδρος, ο κ. Μαρινάκης, όταν του είπα πως έχω ανάγκη να επιστρέψω στην πατρίδα μου και πως εξέταζα τις επιλογές μου, με βοήθησε».

Καταλήγοντας, ο Ισπανός πορτιέρο στάθηκε και στο γεγονός πως οι εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό τον είχαν φέρει κοντά στην εθνική ομάδα: «Αυτό συνέβη κατά τα δύο πρώτα χρόνια μου στον Ολυμπιακό. Στην Ευρώπη αυτό που φαινόταν περισσότερο ήταν τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια και αυτά έκαναν αίσθηση. Αυτή η ευκαιρία δεν ήρθε. Αλλά δεν τα παρατώ, μπορεί να συμβεί». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags